Ayşenur sonuçtan memnun

08 Kasım 2024 12:43
Ayşenur'un Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerinin bilgilendirmesi için ve Mall of Antalya çalışanı Emir Bey’e ilgisinden dolayı teşekkür ederim.”

Antalya Kepez Agora şubenizden nişanlım bana bir tektaş yüzük aldı. Yüzüğü Eylül ayında aldık, ancak 19 Ekim’de nişanlım bana taktı; bu tarihe kadar yüzük kutusunda bekledi. Alyansın büyük gelmesi nedeniyle bir numara küçültmek için tekrar Agora şubenize götürdük. Atölyede yapılan bu işlem sonucunda, alyansın üzerindeki “Altınbaş” yazısı kaybolmuş ve orijinalliği zarar görmüştü. Bu durumu önemsemedik, ancak yüzüğün taşı çizik olarak geri geldi.

Yaklaşık iki hafta sonra, yüzüğü Antalya Kepez Deepo Outlet Center Altınbaş şubesine götürdük. Oradaki çalışanlar bunun atölyede olmuş olamayacağını, ancak aynı zamanda kullanıcı hatası olmadığını belirttiler. Yine de, genel müdür bu konuda olumlu yaklaşmadı ve taşın doğal olduğu için çatlayabileceğini veya kırılabileceğini söyledi.

Bu ürünü alalı çok az bir süre oldu ve garantisi var. Yeni bir üründe bu tür sorunların yaşanmaması gerekir; eğer taş doğalsa ve çatlama riski varsa, bu gibi durumlar için garanti sağlanmalı. Altınbaş’ı kurumsal bir marka olarak görüyorduk, ancak yaşadığımız bu hayal kırıklığı nedeniyle güvenimiz sarsıldı.

Ayşenur
Ayşenur
13 Kasım 2024 15:23

13 Kasım 2024 15:27 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinize istinaden tarafınıza telefon üzerinden bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Altınbaş Mücevherat

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2023 21:50
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 16:41