Mehmethan sonuçtan hiç memnun değil

Aksa Gaz Düzce, Doğalgazı Açmaya Gelmedi!

17 Temmuz 2024 21:38

Aksa Gaz Düzce şirketi doğalgazı açmaya geleceklerini söyledi. Ben de işten ancak 16.00'da çıkabileceğimi, iş yerimin evden uzak olduğunu, bu yüzden 17.00'da gelip gelemeyeceklerini sordum. Bana görevli mesai saati bitimi olduğunu 187'yi aramamı ancak acil doğalgaz hattının gelebileceğini söyledi. 187'yi aradım ve saat 18.00'a kadar mesai saatinin devam ettiğini, 18.00'dan sonra acil doğal gazın gelebileceğini ve beklemem gerektiğini söylediler. Ben de evde olduğumu ve beklediğimi belirttim. Bunun üzerine saat 20.00'a kadar bekledim. Toplam üç buçuk saat. Hafta içi 08.00-16.00 saatleri arasında çalışıyorum ve bu durum her gün aynı olacak. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum lütfen.

Mehmethan
Mehmethan
18 Temmuz 2024 19:42

18.07.2024 tarihinde de, 17.00'dan itibaren saat 20.00'a kadar evdeydim. Arayıp söylüyorum sadece bekleyin diyorlar. Ev boş ayakta durabiliyorum sadece. Ev temizlenecek, sıcak su lazım olacak ama gelmiyorlar inatla. 187'yi arıyorum mesai saati 18.00'a kadar diyor. Açmaya gelecek abiyi arıyorum, 17.00 da mesai bitiyor diyor. 2 gündür bu firmayı bekliyorum. Akşam 21.00'a kadar doğal gaz acil gelip açabiliyormuş. Ama keyiflerini bekliyorum gelebilmeleri için. Buradan da çözüme ulaşmazsa CİMER'e şikayet edeceğim.

Askay sonuçtan çok memnun

Doğalgaz Açımında Gecikme Ve Yetersiz Bilgilendirme, Mağduriyet Yaşıyorum

23 Temmuz 2025 14:34
"Öncelikle şikayetimi yazarken bu kadar kısa sürede sorunumun çözülebileceğini düşünmemiştim. Gerçekten görevli arkadaşımız hemen geldi ve doğalgaz açılımını kısa sürede gerçekleştirdi. Çok nazik ve ilgiliydi. İşinde yetkin biri olduğu da belliydi. Sadece benim evime şehrin oldukça uzak bir yerinden geldiğini ve şikayetim dolayısıyla sıkıntı yaşadığını öğrenince üzüldüm. Kendisinden çok memnun kaldım. Firma yetkililerinin bunu göz önünde bulundurmasını rica ediyorum. Bunun dışında firmadan iki farklı kişi daha beni aradı ve sorunumun çözülüp çözülmediğini teyit ettiler. Her ikisi de çok nazik ve ilgiliydi. Aslında benim firmanın işleyişini bilmemem ve bu günlerde yaşanan yoğunluktan dolayı bu sıkıntıları yaşadık. Yine de çok kısa sürede sorun çözüldü. Firmamıza ve benimle iletişim kuran tüm çalışanlara çok teşekkür ederim."
dogalgaz-aciminda-gecikme-ve-yetersiz-bilgilendirme-magduriyet-yasiyorum-1.pdf
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 13:57
Habibe sonuçtan çok memnun

Hafta İçi Çalışanlara Uygun Olmayan Doğalgaz Açma Hizmeti Mağduriyeti

20 Ekim 2025 17:57
"C** Ö** isimli bağlantıyı gerçekleştirmeye gelen personel yeterli ilgi ve alakayı gösterdi. Şikayetimde belirtmiş olduğum beni olduğum yerden al diyen çalışan kendisi değil adını bilmediğim bir başka çalışandı. Gün içerisinde defalarca iletişim kurup sorunumu çözdü. Kendisine teşekkür ediyorum."

Aksa Gaz'ın İlgisizliği Yüzünden Mağduriyet Yaşıyorum

26 Şubat 2025 13:25