Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardım Reddedildi Feshedildi

04 Ağustos 2023 01:00

Aile destek programından yararlanıyordum 4.7.2023 tarihinde GSS tesbitinin güncel olmaması nedeniyle reddedildi feshedildi diyor ben GSS'li değilim. Yeşil kartlıyım benim çevremde durumu çok iyi olanların devam ediyor. Sistem benim gibi durumu çok kötü olanımı elemiş şikayetçiyim.

Ali
Ali

T k i kömür yardımı kabul edildi daha yardımı almadan feshedildi reddedildi yazıyor sosyal yardım sorgulamada madem vermeyeceksiniz neden kabul edip reddediyorsunuz veya fes edi yorsunuz vermeyeceksiniz baştan reddedin kabul edip reddediyorsunuz gururumuz'lamı oynamaya çalışıyorsunuz anlamadım direk reddedin gösterip vermiyorsunuz ayıp teşekkür ederim 🙏

Nil
Nil

E devlette hane yardımı reddedilmiştir seklinde yazıyor aylık 1000 TL Ziraat bankasına yatıyordu gelirim yok boşanma aşamasındayız davam devam ediyor neye göre reddedildi acaba ihtiyacım var destek bekliyorum

Gülsüm
Gülsüm

Sosyal yardım alıyordum reddedildi muhtaç olmama nedeniyle muhtaç olmasaydım zaten başvuruda bulunmazdın bir kadın ya da bir anne olarak ihtiyacım var her çalışan kadının eşleri tarafından mağdur olmayacağını nereden biliyorsunuz lütfen bu gibi konularda biraz duyarlı olun kadınlara destek olun hemen her şeyi kestirip atmayın sosyal yardımda aldığım para bana bir umut oldu kendi ihtiyacımı giderirdim ufakta olsa desteğinizi bekliyorum teşekkür ederim

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Sosyal Yardım Başvuru
Aile Destek Programı