Erol sonuçtan hiç memnun değil

Kayıp Fatura Mağduriyeti Ve İlgisizlik

Erol
21 Kasım 2024 14:47

A101 mağazasından telefon aldım, bin pişman oldum. Telefonun faturasını kaybettim, müşteri hizmetlerini aradım. Üç aydır haftada iki defa arıyorum ama fatura için bana geri dönüş yapmıyorlar. Faturamı mail olarak istiyorum ama ne ilgilenen var ne de soran. Hayatımda böyle bir mağduriyet yaşamadım. Müşteri hizmetlerine üç ay önce fatura talebinde bulundum ama talebi oluşturmamışlar. Faturayı sorduğumda sıraya göre dönüş yapıldığını söylediler. Onuncu ayın ortalarında müşteri hizmetlerinden Ö**** Hanım, böyle bir talebimizin olmadığını söyledi. Yeni bir talep oluşturdu ama ben üç aydır her aradığımda soruyordum. Ö**** Hanım'dan önceki müşteri hizmetleri nasıl iş yapıyorlar anlayamadım. Fatura talebinde bulunuyorum, onlar konuyu nasıl anladı merak ediyorum ama şuna kanaat getirdim: A101'den alışveriş yapılmaz çünkü ürünün arkasında durmuyorlar. Faturayı kaybettiğin an olay bitmiştir. Telefon çöp oldu. Aldığım günden beri telefonu kullanamıyorum. Üç ay önce aldım, telefon arızalı çıktı. Faturasını aradım ama bulamadım. A101 müşteri hizmetlerini aradım ama faturayı bir türlü mail olarak atamadılar. Bu kadar ilgisizler, geri dönüş yapan bile olmuyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda bir adım bile ilerlemiyor.

06 Ocak 18:06

A101'den hiking marka telefon aldım üstünde KVK garantili diye yazıyordu telefonu aldığım gün bozuk çıktı ama faturayı takside unuttuğum için götürüp iade edemedim fatura istediler ama ben de kredi kartına ait slip vardı A101 müşteri hizmetlerinden faturayı mail olarak istedim çözüm merkezine yönlendirdiler ama A101 Çözüm merkezi yetkililere bir faturayı göndermeyi bile beceremediler tam beş ay oldu telefonu bir kez olsun dahi kullanamadım kutusunda olduğu gibi duruyor KVK yetkili Servisi aradım kutunun üstünde kvv garantili yazıyor ama KVK yetkili Servisi bu telefon bizim garanti kapsamımızın içinde olmadığını söylüyor hiking müşteri hizmetlerine aradığımda onlar da ilgilenmiyor peki şimdi ben bu telefonu kime göndereyim A101 ilgilenmiyor çözüm merkezi sadece maaşını alıp yan yatıyor galiba. Hiking yetkili Servisi fatura istiyor KVK servisi bizim o markayla anlaşmamız yok diyor herhalde burada tek suçlu benim kutunun üstüne ben KVK yazmışım A101 Çözüm merkezinin maaşını ben veriyorum galiba maaşını geciktirme yaptım o yüzden mi ilgilenmiyorlar hani ben bu durumdan çok rahatsız olmaya başladım A101 kadar ilgisiz bir market şimdiye kadar görmedim sattığı ürünler sorunlu ürünler maalesef o yüzden A101'den bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum hiking Mark'a telefon ve diğer elektronik ürünlerini bir daha asla yanından bile geçmeyeceğim

Qzgur sonuçtan hiç memnun değil

Qzgur
18 Aralık 2024 17:03

Mert
12 Mayıs 2024 20:41
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
01 Şubat 2024 15:28

A101'den Alınan Telefonun Faturası Gönderilmiyor, Mağduriyet Yaşıyorum

01 Haziran 15:29
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
14 Ekim 2023 08:13