Emily sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2024 20:24

A101 personellerinin müşterilere kötü davranışı nedeniyle haksız yere suçlandım ve rezil oldum. Cihangir A101'de 1 mandalinanın tadına baktım, ekşi mi tatlı mı diye. Mağazadan çıktım, 100 metre uzaklaştım, peşime kasiyer koştu, beni durdurdu. Sokak ortasında insanlar doluydu, 'Bakar mısınız, bakar mısınız? Siz mandalina mı aldınız?' diye seslendi bana. 'Yok' dedim. 'Sizi kameradan gördüler' dedi. 'Ben mandalinanın tadına baktım sadece, almadım' dedim. 'Bakamazsınız' dedi, 'Bize sormadan.' 'Dönüşte parasını veririm' dedim, şoktaydım. Dönüşte mağazaya uğradım. Müdür dışarıdaydı, durumu anlattım, belki özür dileyecek. Aksine bana saldırdı, personel haklıymış, yanlış olan sizsiniz dedi. 'Mandalinanın tadına bakamazsınız, ilk önce ödeyeceksiniz, sonra tadına bakacaksınız' demiş. 'Şaka mı yapıyorsunuz?' dedim. 'Şaka sizsiniz' dedi. Arkamı döndüm gidiyordum sinirden. Beni durdurdu. 'Daha önce yediğiniz mandalina parasını ödeyin' demiş. Ödedim. Bir daha A101 marketten asla alışveriş yapmam. Mandalinayı ödediğim fiş de ekte. Kameralara bir bakın, saat belli, nasıl insan çalıştırıyorsunuz, utanın. Müşterilerle nasıl davrandıklarını görün, kamera kayıtlarına bakın, fişte saat yazıyor, peşimde koşan kasiyer K*** dediler. Fişte başka isim yazıyor, bilmem. 1 mandalina için öyle şeyler yapılmaz, çok ayıp.

20 Aralık 2024 20:10
A101'de Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Haksız Suçlama

Aramadılar bile ama hafta sonra o mağazayı kapattılar. Tabii ki öyle denyoz çalıştırırsa kapatırlar

Özay sonuçtan hiç memnun değil

Özay
12 Temmuz 2025 18:43

Nurcan
26 Mart 2025 13:40
Müşteri Hizmetlerinde Saygısızlık Ve İletişimsizlik
Müşteri Hizmetlerinde Saygısızlık Ve İletişimsizlik

Aygül
20 Şubat 2025 09:04
Lale sonuçtan hiç memnun değil

Lale
27 Mart 2024 12:24