A101'de Kırılan Bardak Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Hacı
28 Kasım 2024 12:54

28 Kasım 2024 günü Mersin'de havuzlar A101 şubesine gittim. Çay bardağı takımı almak için. O sırada bardakları almak için kontrol ederken bir takım bardağı elime aldım yalnız paketi yırtıkmış bu nedenle bir tanesi yere düştü ve kırıldı. Ben de kasaya indiğimde böyle böyle bir bardağın kırıldığını ve kırılan bardağı ödemek istediğimi söyledim. Paketi getirdiler ve altılı bardak setinin tamamını bir tanesini kırdığım için almam gerektiğini söylediler. Kabul etmedim. Çünkü paketin yırtıl olmasının sebebi ben değildim yani o işin de suçlusu aslında ben değildim ama buna rağmen kırılan bardağı ödemek istedim. Aldığım diğer şeyleri de geri iade ettim. Bir daha A101'den de herhangi bir alışveriş yapmayacağım. Yani bir bardak A101 için bu kadar gerçekten önemliyse ve benim gibi aşağı yukarı her gün 1000 liralık 1500 liralık A101'den alışveriş yapan bir müşteri önemli değilse. Yapacak herhangi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ödemek istediğim halde çok rahat bir şekilde cam bardağın firması ile bu işi halledecekleri ortadayken. Beni bütün seti almaya zorlamış olmaları çok kötüydü. Bardak setini aldım. O bardaklardan çay içerken her yudumda A101'in bana bu yaptığını hatırlayacağım. Bir daha da A101 den alışveriş yapmak yok.

A101 De Kırılan Bardak

Burcu
09 Şubat 2024 21:31

Gülgün
02 Mayıs 2024 01:34
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
12 Eylül 2023 12:19

Semih
29 Nisan 2024 15:00
A101'den Ürün Bakarken Kendiliğinden Yere Düşmesi
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Kırık Bardak İçin İade Reddedildi, Mağazada Benzer Sorunlu Ürünler Var

Burcu