A101 Volta VS2 Direksiyon Emniyet Kilidi Arızası

Rahman
09 Temmuz 2024 23:17

Volta VS2 A101'den alınan Volta VS2'nin direksiyon emniyet kilidi arızalı olarak geldi. Bu ürünü yenisi ile değiştirilmesini talep ettim. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım. Yaptığım başvuruya istinaden 08502222865 numaralı (Volta motorlu araçlar iç ve dış) diye belirtilen numaradan arayan bir bayan, daha telefonu açar açmaz adımı soyadımı sorarak yaptığım başvuruya istinaden aradığını söyledi. Durumu anlatınca, 'Sizin aracınızda direksiyon emniyet kilidi yok, öyle bir arıza olamaz. Yanlışınız var,' diyerek caydırmaya çalıştı. Durumu anlatmam ve servisle olan konuşmayı söylemem üzerine servisle görüşeceğini söyledi. Tabii ki üslubu, konuşması suçluyu azarlar gibiydi. Gün içerisinde tekrar aynı numara üzerinden aradığımda, aynı kişinin olduğunu duyunca ismini sordum. İsmi B**** olan müşteri temsilcisi veya fabrika sorumlusu ne iş yaptığını bilmediğim kadın, benim şahsen kullanmakta olduğum VS2 model elektrikli motosikletin tamirinin 24 Nisan'da yapıldığını söyledi. Ben de böyle bir şey olamaz, yazışma var ve 28 Mayıs'ta bu yazışmanın olduğunu ve ekran görüntüsü olduğunu söylememe rağmen hala sesini yükselterek, haksız duruma düşürmeye çalıştığından dolayı hem firmayı hem de çalışanının müşterilerle böyle bağırarak konuşmasından şikayetçiyim.

Mert

Fahrettin
29 Eylül 2025 18:21

Taha
14 Nisan 2025 16:14
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

İlkay
11 Ocak 2024 00:27