A101 Pierre Cardin Bozuk Saç Şekillendirici

20 Haziran 2024 11:58

Merhaba, Pierre Cardin markalı Saç Şekillendirici cihazını A101' den satın aldım. Dün kullanma fırsatı buldum. Ancak makineden cızırtı sesi geliyor. Kapatma tuşu çalışmıyor. Patlayacak gibiydi aşırı ısındı, korktuğum için hemen prizden çektim. A101 mağazasına gittiğimde aradan bir ay geçtiğini ancak garanti kapsamında tamire gönderebileceğim söylendi. Şehir dışında olduğum için bir hafta içinde kullanma fırsatım olmadı. Aradan bir ay geçmesi bunun bozuk olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bana bozuk bir ürün satıldı. 600 TL az bir para değil. Yeni diye satılan bir ürün bile bozuksa tamirde düzeleceğine inanmıyorum. Hem tamirle neden vaktim çalınsın ve neden tamir edilmiş bir ürüne yeni parası ödeyeyim. Cihazlarınız bozuksa çöpe atın insanlara satmayın. O yüzden ücret iadesi istiyorum. İlk defa bu markadan bir ürün aldım ve hayal kırıklığı yaşadım. Muhtemelen tavrınız sonraki markanıza ait alışverişlerimi de etkileyecek. Ayrıca A101 den elektronik cihaz alırken yüz kere düşüneceğim. İyi günler.

14 Nisan 2025 15:35

Şirket beni aramadı gerçekten kötü bir şirket

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
13 Şubat 2025 16:10

Unzile
14 Şubat 2025 21:58

Kevser
04 Eylül 2024 23:08
A101 Şikayet Saç Şekillendirici
Saliha sonuçtan hiç memnun değil

A101 Pierre Cardin Saç Şekillendirici 3 Günde Bozuldu

Saliha
04 Haziran 2024 16:45
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
26 Temmuz 2024 20:16