Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Mehtap
29 Ağustos 2024 21:53

Merhaba, ben bugün yani 29 Ağustos 2024 tarihinde 101'in Ahmed-i Hani Doğubeyazıt mağazasından yumurta aldım. Mağazanın girişinde kocaman afişte yumurta indirimli görünüyordu. Ben de indirimde diye yumurta aldım. Eve geldiğimde fişimi kontrol ettim, kampanyadaki yani afişte yumurta 72.50 TL görünüyor fakat fişte 105 TL diye geçmiş. Akşamüstü mağazaya uğradım. Afişin tarihi geçmiş, hem de 4 gün. Fakat bu benim sorunum değil, aldığımız her şeyin afişini mi kontrol edeceğiz? Zamanında değiştirilmesi gerekiyor. Onun için şikayetimi belirttim. Personel bana diyor ki, 'Benim yapabileceğim bir şey yok, ben yetişemiyorum, siz de mazur görün.' Fakat bu ilk değil, ben daha önce de mağazadan her alışverişimde illaki fiyat farkı çıkıyor. Yani buna bir dur demeyince, bir uyarı yapmayınca sürekli devam edecek. Personel üstüne düşen görevi düzgün bir şekilde yapmıyor. Ben tüketici olarak hakkımı savunuyorum, o bana diyor ki, 'Sizin gibi bir müşteri ilk defa görüyorum. Müşteriler anlayışla karşılıyor.' Fakat bu kaçıncı anlayış? Yani her fiyat farkında gitseydim, demek ki mağazadan beni döverek gönderecekti. Dediğim gibi defalarca yaşadım bunu fakat bu sefer dile getirmek istedim. O afişi zamanında kaldırmıyor ya da etiketleri değiştirmiyor, işini doğru düzgün yapmıyor. Ben şikayette bulununca kabahatli ben oluyorum. Üslubu, konuşma tarzı o kadar yanlıştı ki. Ben yine de konuştum ve hiçbir ödeme almadan bırakıp çıktım. Gereken şikayetimi yapacağım dedim. Bana diyor ki, 'İstediğinizi yapabilirsiniz.' Bir daha da 101'den alışveriş yapmayacağım. Müşteri haklarına verdiği özen sıfır. Gereken uyarının yapılmasını rica ediyorum.

Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
09 Şubat 2024 04:17

03 Haziran 2024 10:39
A101 Yanlış Etiket Fiyatı Nedeniyle Fazla Ücretlendirme!

Yanıltıcı Fiyat Etiketi Ve Kaba Personel Deneyimi

16 Eylül 18:45
Selcen sonuçtan hiç memnun değil

A101 Mağazasında Yanlış Fiyat Ve Personel Davranışı

Selcen