Gökhan
16 Ocak 2024 23:38

Merhabalar;

11.01.2024 tarihinde Kütahya Merkez'de bulunan Yıldırım Beyazıt şubenizden Kiwi ksw model overlok makinesi aldım. (Fişi elimde mevcut, ihtiyaç halinde paylaşabilirim). Kutusunu açtığımda ise fotoğrafta belirttiğim üst parçasının kırık olduğunu fark ettim ve ilk olarak ürünü aldığım A101 mağazasına gittim. Kendileri yardımcı olamayacaklarını Kiwi müşteri hizmetleri ile iletişime geçmemi söylediler ve her gün her an aramama rağmen 3 gün sonunda Kiwi müşteri hizmetleri ile iletişime geçebildim. Kendileri de ürün hatası olmadığını, depolama ya da mağaza kaynaklı problem olacağını ve A101 ile iletişime geçmem gerektiğini söylediler. A101 müşteri hizmetleri ile uzun uğraşlar sonucunda iletişime geçtim. Kendileri yardımcı olamayacaklarını, tekrar Kiwi müşteri hizmetleri ile iletişime geçmem gerektiğini söylediler ve başladığımız yere tekrar geriye dönmüş olduk, 5 gündür elimde olan ve kullanamadığım Kiwi marka parçası kırık bir overlok makinesi var.

Benim aldığım yer A101 olduğu için, A101 markasından elimde kırık bulunan ve hiç kullanamadığım bu overlok makinesinin değişiminin yapılması ya da iadesinin yapılmasını istiyorum.

Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Tuğrul

30 Ocak 2024 19:18

Kerim
27 Ekim 2023 15:33
A101 Kettle Arızası Para İade Sorunu
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Funda
18 Ocak 2025 22:23