A101 Adana Orhangazi 0101

Seren
22 Ağustos 2024 18:39

A101'de 8 gün önce işe başladım. Market deneyimim yoktu. Mağaza sorumlusu (MS) ve MS yardımcısının mağazadan bazı müşterilere poşeti doldurup ürün verdiğini gördüm. 'Okutmadık Y****** Hanım' dediğim için beni bölge sorumlusuna (BS) şikayet etmişler. Verim alamıyoruz diye BS'ye mesaj attım, durum böyle böyle, bunlar insanlara el altından ürün veriyorlar diye. BS hiçbir şey yazmadı. MS ise 'B***** Bey, bir hafta deneyin. Olmazsa çıkarırız' dedi. Aradım, ben bunları sorduğum için beni istemiyorlar dediğimde, BS sorumlusu B***** 'Benim bilgi dahilimde' dedi. O da onlarla usulsüzlük içindeymiş. Kamera görüntüleri izlensin dediğimde 'Biliyorum ben' dedi. Ben de 'O zaman satış müdürünü arayıp söylerim' dediğimde bana 'Söylenirsiniz' şeklinde konuştu. Bana ulaşılmasını ve Orhangazi A101 mağazasının kamerasının izlenmesini istiyorum.

Servet
Servet

Mağaza sorunları kendilerini Türkiye genel müdür zannediyorlar iş haksızlıkları yapıyorlar A101 olarak hepsinin takip edilsinler hak etmiyorlar bazıları.

Harun
Harun

Merhaba seren hanım ben Mersin de A101 de bölge sorumlusuyum Adana'daki sm leri ve bir çok bs yi tanırım. Sm nin ismini söylerseniz iletişime geçmenizde yardımcı olurum.

Sibel
13 Mayıs 2024 20:33
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Aynur
02 Şubat 2024 00:06
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Kasiyerin Çantama Bakmak İstemesiyle Yaşadığım Rahatsızlık

Serap