Ziraat Bankası Troy Kart Limiti Sorunu: Onaylanan Limitin Altında Kalan Kart Kullanılamıyor!

15 Ekim 2024 13:01

Ziraat Bankası’ndan Troy kredi kartı başvurusunda bulundum. Başvurum sırasında kart limitim 17 bin tl olarak onaylandı ve şu anda kartın bana ulaşmasını bekliyorum. Ancak, mobil uygulamada kartın limitinin 4 bin tl olarak göründüğünü fark ettim. Bu limit, Bankkart Genç kartımın limiti ve borcu ile aynı. Borçlar aynı olduğu için her iki kartta da limit dolu görünüyor ve bu nedenle Troy kartını kullanamıyorum.

Eğer kart limitim 17 bin tl olmayacaksa neden başvurumu onaylayıp kartı gönderme sürecine aldınız? Şu anda kredi ihtiyacım var ve bu durum beni mağdur ediyor. Kart limitini artırmaya çalışsam da başarılı olamadım.

Bu konuda gerekli düzenlemelerin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

16 Ekim 2024 17:09

Troy kredi Kartımın nerede olduğu belli değil mobil uygulamada baktığımda adres yetersizliği nedeniyle teslim edilemedi kaç gündür adesi güncelliyorum ki adresi değişmiştim ona rağmen yanlış adrese gitti başta postacı ukala tavırlarla bir de cevap veriyor 30 dakika yol farkı var yolladığı yanlış adresle aramda 7 gün olacak gelmedi postacıya adresi verdim yine gelmedi müşteri hizmetlerini arıyorum yolda diyor dağıtımda diyor yani bu kadar mı uzun sürer baştan savma kopyala yapıştır cevaplarınızı istemiyorum ilgilenirseniz bu konuyla sevinirim

15 Ekim 2024 13:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

15 Ekim 2024 13:06

Değerli yetkili, Müşteri hizmetleriyle görüştüm, ancak bana banka müdürünün bu şekilde uygun gördüğünü belirttiler ve sorunumu çözmediler. Bu durum, yaşadığım mağduriyeti gidermeye yönelik bir adım olmadı. Sizden beklentim, gönderdiğiniz standart yanıtların ötesine geçip sorunu gerçekten değerlendirmenizdi. Kopyala-yapıştır cevaplar almak yerine, yaşadığımız sorunların ne zaman çözüleceği konusunda somut bir adım atılmasını talep ediyorum. Mağduriyetimin giderilmesi için gerekli düzenlemelerin yapılmasını rica ediyorum.

16 Ekim 2024 09:51

Ne zaman ilgilenmeyi düşünüyorsunuz acaba baştan savmak için bu şekilde davranmanız çok saçma

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 10:13
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Limit Artırımı Başvurularım Sürekli Gerekçesiz Reddediliyor

31 Ekim 2025 11:48