Mazlum sonuçtan çok memnun

Ziraat Bankası Günlük İşlem Limiti Çözümsüzlüğü

Ziraat Bankası Günlük İşlem Limiti Çözümsüzlüğü
21 Nisan 2024 12:36
Mazlum'un Teşekkür Mesajı
“Şubemin banka müdürü aradı sorunum çözüldü sağ olsun teşekkürler.”

Günlük işlem EFT limit 250 bin hesaplar arası 500 bin ve benim yapacağım işlem 1 milyonun üzerinde. Mobil bankacılık zaten izin vermiyor müşteri temsilcisi de şubeye gitmem gerektiğini söylüyor. Tüm bankalarda telefonla günlük limit yükseltilebilirken bu bankayla bir turlu işlem yapamıyoruz. Parayı bugün aktarmam gerekirse şubeye nasıl gideceğim? Maas müşterisi olmasaydım asla bu bankanın derdini çekmezdim. Pazartesi şehir dışında başka bir Ziraat şubesi 1 milyonun üzerinde para ödemesini yapamazsa ne olacak. Bu bankaya birilerinin el atması lazım çok ama çok kotu bir hizmet kalitesi var. Müşteri temsilcileri ile günlük işlem limiti derhal istenilen limite güncellenmelidir.

21 Nisan 2024 12:36 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Mazlum
Mazlum
22 Nisan 2024 17:19

Şubemin banka müdürü aradı sorunum çözüldü sağ olsun teşekkürler.

26 Nisan 2024 10:52

Değerli Müşterimiz Sn. Mazlum A., Teşekkür mesajınızı almaktan mutluluk duyduk. Bankamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür eder, esenlikler dileriz Saygılarımızla, T.C Ziraat Bankası A.Ş.

Ziraat Bankası İşlem Limiti Yükseltme Süreci Mağduriyeti

15 Mayıs 2025 04:52
Ziraat Bankası İşlem Limiti Yükseltme Süreci Mağduriyeti
İsmail sonuçtan çok memnun

24 Nisan 2024 14:11
"Teşekkür ederim. 1 sonraki gün düzelti sorunum."
Ziraat Bankası EFT Transfer Sorunu
Murat sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 16:13
Ziraat Bankası EFT Limiti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu