Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor

02 Mayıs 2024 16:58

Zen Pırlanta Kayseri Forum AVM den 2020 Kasım ayında pırlanta yüzük ve bileklik aldım. Satış elemanı aldığım ürünlerden sıkılırsam değerinin iki katında başka bir ürünle istediğim zaman değişim yapabileceğimi ve herhangi bir değer kaybı yaşamayacağımı belirtmişti özellikle. Bende buna güvenerek geçenlerde Özdilek AVM de yer alan Zen mağazasına gidip bilekliğimi değiştirmek istediğimi söyledim hatta alacağım yeni ürüne bile karar verdim. Mağaza görevlisi bilekliğim için merkezden fiyat alınması gerektiğini söyledi ve birkaç gün sonra aradığımda merkezden 7 bin tl olarak bilekliğimi alabileceklerini söylemişler. Ben bu bilekliği 2020 de 6 bin TL'ye almıştım ve 2024 yılında benzer bilekliklerin fiyatı 35 bin civarıyken bana 7 bin tl fiyat vermeleri çok gülünç ve ayıp gerçekten. Hani değer kaybı olmayacaktı. Kendimi resmen kandırılmış hissediyorum. Satış stratejisi miydi bana söyledikleri şey? Eğer değilse konuyla ilgilenilmesini ve bu sorunun halledilmesini talep ediyorum.

08 Mayıs 2024 17:38

Zen den mücevher almayı düşünen tüm kadınlara duyurulur. Eminim bir çok kişi evlenirken ya da sonrasında Zen pırlantadan mücevher almak istiyordur. Kardeşimin eşi de tek taş yüzük ve pırlanta set aldı bir yıl kadar önce ve ona da aynı şey söylenmiş. Yani takılarınızdan sıkılırsanız değer kaybı yaşamadan değişiklik yapabileceği söylenmiş. Demek ki bu bir satış stratejisi olarak kullanılıyor. Şikayetimi dile getirmeme rağmen benimle iletişime bile geçilmedi. 4 yıl önceki aldığım fiyat teklif edilmiş merkezden. Mağazada çalışan bey bile güncel fiyat almamız lazım 4 yıl önce aldığınız fiyat çok düşük kalır demişti. Bir daha asla tercih etmem bu markayı.

15 Mayıs 2024 13:24 (Şikayetten 12 gün sonra)
22 Mayıs 2024 11:32

Tekrar Merhabalar, Yoğunluktan bir süredir cevap yazamadım. Evet dediğiniz gibi dönüş yapıldı ve şikayetimi de detaylı aktardığımda gereken aksiyonların alınacağı belirtildi bunun için teşekkür ediyorum. Ancak hala şikayetimin arkasındayım çünkü problemime bir çözüm getirilmedi. Önerdikleri ilk fiyatın biraz üstünde teklif sunuldu hem de o fiyatın çok iyi bir fiyat olduğu belirtilerek. Ancak mantıklı düşünen kimse normal fiyatının yüzde 60 dan fazla zararına mücevherini değiştirmez. Ben sizin teklif ettiğiniz fiyata mağazanızdan İnci bileklik bile alamıyorum. Kaldı ki hiçbir kayıp yaşamadan değişim yapabileceğimiz vadedilmişti. Sadece vaat değil kendi sitesinde de benzer bir şey belirtilmiş. Direk copy paste yapıyorum. Dileyenler sitenin iade değişim bölümünden kontrol edebilir. "14 gün sonrasında ise; iki katı değerinde istediğiniz bir mücevher ile değişim avantajından faydalanabilirsiniz. Bu durumda ilk aldığınız mücevherde herhangi bir kullanım bedeli düşülmez." Kendi sitesinde belirtilen şey bu! Hadi bunu da geçtim şu bile olabilirdi. Ürünün değerinden yüzde 20-30 gibi bir miktar düşülerek değişimi sağlanılacak denilebilirdi ve bu durum hem müşteri açısından güven verici olurdu hem de değişim yapmak için de teşvik edici olurdu diye düşünüyorum. Ne olduğu bile belirtilmeden öylesine bir fiyat vermek hiç etik değil. Neyse kısacası şikayetimin üzerine bile teklif edilen fiyat kesinlikle değişim yapmak için yeterli değil hatta komik ve Zen Pırlantaya olan güvenimi tamamen kaybettim ve tekrar alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Herkes de bunu bilerek versin kararını.

09 Mayıs 2025 12:26
Fiyatlandırma Politikası Ve Müşteri Deneyimi Hayal Kırıklığı
Ece sonuçtan çok memnun

08 Temmuz 2024 20:11
"Ürünümü tekrardan üretip yeni ürün gönderileceği bilgisi paylaşıldı. Zen ekibine teşekkür ediyorum ilgileri için. Müşteri memnuniyeti budur."

16 Ekim 2024 19:37

18 Nisan 2024 17:44