Özdemir sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 00:33

Ben Zen Pırlanta'dan eşime bir yüzük aldım. Zen Pırlanta çalışanları bana satarken dediler ki beyefendi en fazla %20 değer kaybı olur, 1 karat ve üzeri ürün almanızı tavsiye ederiz. Ben de buna istinaden 1.03 karat pırlanta aldım. Bu yüzüğü 24 Ekim 2023'te satın aldık ve bir sene geçerse zarar değil, %20 kara geçersiniz dediler. Ancak çeşitli ihtiyaçlarımızdan ötürü pırlantayı bozdurmak istedik. Merkez, 88 bin TL'ye aldığımız 2023 senesindeki yüzüğe 18 Ekim 2024'te 45 bin TL fiyat verdi. Resmen yanıltılıyor gibi hissediyorum. Ben şikayetçiyim.

25 Ekim 2024 10:41 (Şikayetten 6 gün sonra)
25 Ekim 2024 10:53

Bilgi falan verilmedi sizler resmen hakkımıza giriyor yiyorsunuz. Bu hukuksal ve ahlaki olarak uygun bir davranış değildir. Senin personelin bana satarken %20 kara geçersin 1 sene içinde dedi senden bu yetkiyi almasa kafasından nasıl söyler. Ben karatlık yüzük aldım sizden karatlık çocuk mu kandırıyorsunuz?

25 Ekim 2024 11:03

Siz dolandırıcılık yapıyorsunuz.

Siamanto
Siamanto

Marka sevdasından başınıza geliyor bunlar 😂

İbrahim
İbrahim

Size en azından yarısının biraz üstünde bir fiyat vermişler ben bugün sordum 4te1 fiyat dahi alamadım pırlanta almak saçmalıktan öte bir şey değil

Özlem
Özlem

Birebir aynısını yaşadık Özdemir Bey, burada da şikayetimi paylaştım, 1,5 karatlık tek taş yüzüğe verdikleri teklife inanamadım. Zen'den alışveriş tutarsızlık dolu.

Eser
Eser

Yanıltıcı bir marka ürünlerinin değeri yok satarken yağlar ballar alırken sıkıntı

16 Ekim 2024 19:37

Zen Pırlanta Değer Kaybetmiyor Aldatmacası