Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Yön AVM Gebze Şube Ürün İptali

Yön AVM Gebze Şube Ürün İptali
15 Ağustos 2024 22:30

14.08.2024 tarihinde Yön AVM'den genç odası olarak ürün beğendik. İşlemleri yaptıktan sonra ertesi gün onay için aranacaksınız dediler ama bazı nedenlerden dolayı ürünü iptal ettirmek istedim ve 15.08.2024'te saat 10:00 sularında Gebze şubesine telefon edip iptal talebinde bulundum. Telefona cevap veren çalışan arkadaş bana şu an iptal edemeyeceğini ve onay için sizi aradıklarında iptal talebinizi iletirsiniz dedi. Ben de bu şekilde çalışan arkadaşın sözüne güvenip bekledim. Daha sonra gün içerisinde beni aradılar ve ürün onaylandı dediler. Ben de iptal ettirmek istiyorum. Ürünü sabah başka bir arkadaşla konuştum, onay için aradıklarında söylersiniz dediler diye söyledim ama bana telefonda konuştuğum bir diğer çalışan, onay bilgisini veren arkadaş size yanlış bilgi vermişler, onaya gitmeden iptal ettirebilirdik, daha erken arasaydınız dedi. Ben de aradığımı söyledim. Beni yanlış yönlendirdiler ve daha sonra iptal talebiniz için mağazamıza gelip beyanname dilekçe yazın dediler. Ben de gittim ve yazıp verdim. Mail olarak gönderdik, size bilgi gelecek dediler. Sonradan mağaza müdürü ile konuştum, tavırları ve davranışı kötü olan bu arkadaş bana zorla ürün satacak sanki merkez iptal etmez diye bir şey söyledi. Şimdi bu ürünün iptalini bir an önce gerçekleştirmezseniz kaymakamlığa gidip Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim mağazayı. Ben hiçbir şekilde bu ürünleri istemiyorum, iptal edin.

16 Ağustos 2024 21:21

Gebze bayisi Yön AVM ​Firmanız mağazasından taksitli satış sözleşmesi yolu ile satın almış olduğum ürünlere ait satışın iptal edilmesi talebimdir. 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun “Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, taksitle satış sözleşmeleri hakkında yönetmelik - üçüncü bölüm Cayma Hakkının Kullanımı ve Sonuçları: Cayma hakkı: madde 7 – (1) Tüketici, yedi gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin taksitle satış sözleşmesinden cayma hakkına sahiptir.” Denilmiştir. Anılan kanun ve yönetmelik hükmünce satışın iptal edilmesi talebimdir. Talebimin geri çevirilmesi halinde Avukat masrafı ve yargılama ücretleri firmanızca karşılanmak üzere yasal yollardan hakkımı arayacağımı bildiririm. Sercan K***

16 Ağustos 2024 00:10

Sercan k***

16 Ağustos 2024 00:07

Gebze bayisi Yön AVM ​​Firmanız mağazasından taksitli satış sözleşmesi yolu ile satın almış olduğum ürünlere ait satışın iptal edilmesi talebimdir. 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun “Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, taksitle satış sözleşmeleri hakkında yönetmelik - üçüncü bölüm Cayma Hakkının Kullanımı ve Sonuçları: Cayma hakkı: madde 7 – (1) Tüketici, yedi gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin taksitle satış sözleşmesinden cayma hakkına sahiptir.” Denilmiştir. Anılan kanun ve yönetmelik hükmünce satışın iptal edilmesi talebimdir. Talebimin geri çevirilmesi halinde Avukat masrafı ve yargılama ücretleri firmanızca karşılanmak üzere yasal yollardan hakkımı arayacağımı bildiririm. Firmanız mağazasından taksitli satış sözleşmesi yolu ile satın almış olduğum ürünlere ait satışın iptal edilmesi talebimdir. 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun “Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, taksitle satış sözleşmeleri hakkında yönetmelik - üçüncü bölüm Cayma Hakkının Kullanımı ve Sonuçları: Cayma hakkı: madde 7 – (1) Tüketici, yedi gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin taksitle satış sözleşmesinden cayma hakkına sahiptir.” Denilmiştir. Anılan kanun ve yönetmelik hükmünce satışın iptal edilmesi talebimdir. Talebimin geri çevirilmesi halinde Avukat masrafı ve yargılama ücretleri firmanızca karşılanmak üzere yasal yollardan hakkımı arayacağımı bildiririm.

Sercan k***

16 Ağustos 2024 21:17

Halen cevap verilmedi Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım.

Eda

Şikayet ettiniz mi, aynı durumu ben de yaşadım. Bugün şikayet ettim ama dönüşü ne kadar sürede oluyor, dönüş yaptılar mı beni de bilgilendirirseniz sevinirim.

Eda

Benim durumum biraz farklı aslında ürün evime geldi kutu açılımı olmadı. Kurulum için gelen kişiler çamaşır makinesinin yerine sığmayacağını belirttiler. Sözleşmede de ürün eline ulaşıldığından itibaren 7 gün içinde iade edilebilir maddesi var. Ürün elime dün ulaştı ama kredi üzerinden taksitle alım olduğu için inatla iade alamayacaklarını söylediler. Müdür bağırıp çağırmaya başladı ben de kredi çektikleri bankayı aradım onlarla ilgili olmadığını aldığımız yer ile ilgili olduğunu söylediler. Yön AVM müdürü buna da itiraz etti. O yüzden tüketici hakem kuruluna başvurdum. Siz de başvuracağım dediğiniz için sormak istedim teşekkür ederim cevapladığınız için.

Sercan

Ben yazıyı dilekçe olarak mağazaya götürdüm sonra 3 4 gün sonra aradılar iptali için mağazaya gidip imza attım ve senedi aldım 3 4 gün içinde mağaza aramassa bir telefon açıp sorun iptal talebim durum nedir diye ama eninde sonunda iptal olacaktır biraz uğraştırıyorlar ama mecburlar sorun olmaz rahat olun.

Yön AVM Telefon İadesinde Yaşanan Sorun Ve Çözüm Arayışı

02 Ocak 2025 16:21

17 Ekim 2024 14:13
Remziye sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Yön AVM Menemen Şubesi Ürün İptalim Sağlanmadı.

Remziye
28 Aralık 2023 12:27