İzmir Yön AVM Menemen Şubesi Ürün İptalim Sağlanmadı.

Remziye
Remziye
Yön AVM
28 Aralık 2023 12:273.175

Ben 22 Kasım 2023 tarihinde İzmir Yön AVM Menemen şubesinden 5 Aralık 2023 tarihinde teslim edilmek üzere birkaç ürün aldım ( buzdolabı, TV, masa, çamaşır makinesi). 5 Aralık'ta teslim edeceklerine dair söz verdiler ayın 4'ünde de teyit edildi.

5 Aralık sabahı arandım teslim edilemeyecek diye. Sonra ayın 9'una aldık. Fakat bu sefer de çamaşır makinesini paketli göndermediler. 18 gün önceden alınan ürün ellerinde kalmamış bahanesiyle teşhir ürünü gönderdiler. Buzdolabı yine yoktu içinde.

Buzdolabı için telefon numaramız yanlış verildi diye ürün gelmiş kapıdan ulaşmamışlar geri gitmiş. Birkaç gün daha ertelemeye çalıştılar. Ürünün iptalini istedim. Ayın 9'unda iptal edeceğiz dediler. Sonra 20 aralıkta arayıp imza atmam gerektiğini söylediler.

24 Aralık'ta imza için gittim boş kağıt imzalatmaya çalıştılar. 27 aralıkta bankayla tekrar iletişime geçildi banka mağazanın iptal süresini geçtiğini iptal edemeyeceklerini söyledi.

Mağazayla konuştum biraz sonra arayacağız diyerek 3 4 defa oyalamaya çalıştılar. Defalarca aramama rağmen telefonlarıma cevap verilmedi. Yani şu an bana almadığım ürünün taksitini ödemeye çalışıyorlar. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Gül
Gül
27 Ocak 2024 23:50

Ben de Eylül ayında ankastre set aldım luxsel aldım fırın luxsel ocak Kumtel davlumbazda 4 ayda gelmeyince gittim ürün aldım onun yerine yoksa asla getirmiyorlar ocak iade olacak kaç aydır kullanıyorum değiştirmediler her gün başka güne erteliyor

Eskişehir Yön AVM'den Aldığım Ürünlerin Tarafıma Ulaşmaması

Abdullah
Abdullah
Yön AVM
2 Eylül 2023 17:284.190

Eskişehir Yön AVM'den aldığım 03/07/2023'de Vestel marka televizyon ve televizyon ünitesi, yatak odası takımı oturma gur...

Tümünü Gör

Gönül
Yön AVM Casper Excalibur Markalı Monitör

Yön AVM CasperExcalibur Markalı Monitör

Batuhan
Yön AVM Defolu Ürün Monte Edildi!

Yön AVM DefoluÜrün Monte Edildi!

Leyla
Yön AVM İlk Oturduğum Anda Sandalyenin Vidası Çıktı Sandalyede Çizikler Var!

Yön AVM İlkOturduğum Anda Sandalyenin Vidası Çıktı Sandalyede Çizikler Var!

Fatmanur

Öne ÇıkanKonular