Remziye sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Yön AVM Menemen Şubesi Ürün İptalim Sağlanmadı.

28 Aralık 2023 12:27

Ben 22 Kasım 2023 tarihinde İzmir Yön AVM Menemen şubesinden 5 Aralık 2023 tarihinde teslim edilmek üzere birkaç ürün aldım ( buzdolabı, TV, masa, çamaşır makinesi). 5 Aralık'ta teslim edeceklerine dair söz verdiler ayın 4'ünde de teyit edildi.

5 Aralık sabahı arandım teslim edilemeyecek diye. Sonra ayın 9'una aldık. Fakat bu sefer de çamaşır makinesini paketli göndermediler. 18 gün önceden alınan ürün ellerinde kalmamış bahanesiyle teşhir ürünü gönderdiler. Buzdolabı yine yoktu içinde.

Buzdolabı için telefon numaramız yanlış verildi diye ürün gelmiş kapıdan ulaşmamışlar geri gitmiş. Birkaç gün daha ertelemeye çalıştılar. Ürünün iptalini istedim. Ayın 9'unda iptal edeceğiz dediler. Sonra 20 aralıkta arayıp imza atmam gerektiğini söylediler.

24 Aralık'ta imza için gittim boş kağıt imzalatmaya çalıştılar. 27 aralıkta bankayla tekrar iletişime geçildi banka mağazanın iptal süresini geçtiğini iptal edemeyeceklerini söyledi.

Mağazayla konuştum biraz sonra arayacağız diyerek 3 4 defa oyalamaya çalıştılar. Defalarca aramama rağmen telefonlarıma cevap verilmedi. Yani şu an bana almadığım ürünün taksitini ödemeye çalışıyorlar. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Gül
Gül

Ben de Eylül ayında ankastre set aldım luxsel aldım fırın luxsel ocak Kumtel davlumbazda 4 ayda gelmeyince gittim ürün aldım onun yerine yoksa asla getirmiyorlar ocak iade olacak kaç aydır kullanıyorum değiştirmediler her gün başka güne erteliyor

Remziye

Maalesef çok amatörce işler yapıyorlar. Yeni ev taşıdım hiç kimse bu kadar uğraştırmardı

Abdullah
02 Eylül 2023 17:28