Ali sonuçtan çok memnun

03 Nisan 2023 05:45
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Yiğit Akü yetkili ve yöneticilerine başta beni arayıp mağduriyetimin giderilmesinde büyük bir ilgi ve alaka göstererek yardımcı olan Hüseyin beye, Kudret metalden beyefendi ve çok çok insancıl ilgi alaka gösteren Mahmut beye çok çok teşekkür ediyorum.”

23 Mayıs 2022 tarihime almış olduğun akü 7 aydır sorun yaşatıyor Akü araç marş almayınca yine 1 Nisan şakası yaptı aküyü aldığım bayiye gittim oda İstanbul bölgesi İkitelli OSB dolap dere sanayi sitesinde bulunan Yiğit Akü Kudret Metal ana bayiye yönlendirdi ve yetkili arkadaşlar kontrol ettiler normal olduğunu söylediler. Normal akü bu ise anormal akü nasıl anlamadım akü marş sorunum hala devam etmektedir mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

03 Nisan 2023 05:34

İyi günler 25 Mayıs 2022 tarihinde 2 yıl garanti belgeli Yiğit marka akü aldım ve memleketime gittim üç beş gün arabamı çalıştırmadım ve arabamı çalıştırmak istediğimde arabamın çalışmadığını gördüm ve Tokat Erbaa ilçesinde Yiğit Akü servisine gittim akünün şarjın bitmiş olabileceği ve aracın elektrik kaçağı kontrollü yapıldı ve normal olduğunu söyledi ve aküyü 4-5 saat şarja bağladı. Aküdeki yeşil ışığı gösterdiği ve normale döndüğünü söyledi. 4-5 ay sonra İstanbul’a geldim aynı sıkıntıları yaşadım ve aküyü aldığım yetkili bayiye gittim ve beni İstanbul bölgesi ana bayiisi İkitelli OSB sanayi sitesinde bulunan Yiğit Akü Kudret metal ticaret aş yönlendirdi ve Kudret metal yetkililerine akünün durumunu izah ettim ve oradaki yetkili arkadaşta aracımı kontrol etti araçtan kaynaklı sorun olmadığını ve şu an aküde’de sorun yaşamayacağımı söyledi lakin yetkili kişiye akü normalse niye yeşil ışık göstermiyor dediğimde onlar zaten renkli boncuklar akümde herhangi bir sorun olmadığını ve arabamı 3-4 günde bir çalıştırmamı söyledi böyle saçma bir çözüm olamayacağını düşünce siyle oradan ayrıldım. Maalesef 3 ay sorası dün 1 Nisan şakası gibi arabamı çalıştırayım dedim ve çalıştıramadım. Yaşamış olduğum sıkıntı ve stresin bini bin para sizlerden ricam inşallah şikayetimin ve mağduriyetimin giderilmesini saygılarımla ilginize sunarım.

Ek
03 Nisan 2023 08:54 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmıştır, en kısa sürede sizinle irtibata geçilip değerlendirme yapılacaktır. Yiğit Akü A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Departmanı

Ali
Ali
06 Nisan 2023 16:30

Hasan sonuçtan çok memnun

Yiğit Akü'nün Sürekli Arızalanması Ve Güvenilmez Performansı

07 Şubat 2025 16:05
"Sorun ile ilgili Satış sonrası hizmetler sorumlusu Hüseyin Taş bey ve Kudret Metal Yiğit Akü bayisinde çalışan Mahmut Kılınç beye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. Garanti kapsamında arızalı olan akü değişimini yaparak sorunu tamamen çözdüler. Yiğit Akü ailesinin müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarından dolayı kendilerine buradan tekrar teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim, Saygılarımla."
Yiğit Akü'nün Sürekli Arızalanması Ve Güvenilmez Performansı
Ömer sonuçtan memnun değil

Garanti Süresi Dolmadan Bozulan Akü Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

08 Ekim 2025 21:16
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Aküde Yaşanan Sorun Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

21 Ocak 2025 18:28
İbrahim sonuçtan memnun

Satın Aldığım Akülerde Performans Sorunu Ve Uzayan Servis Süreçleri

İbrahim
31 Temmuz 2025 13:04
"Yaşanan süreç sonrasında şirket yetkilisi Şener bey iletişime geçti. Yaşanan süreçten dolayı üzüntülerini belirtti. Yaklaşımı ve çözüm önerileri için ayrıca teşekkür ederim. Sorunumun çözümünde nazik tavrı için ayrıca teşekkür ederim."
Satın Aldığım Akülerde Performans Sorunu Ve Uzayan Servis Süreçleri

12 Şubat 2025 15:22