YHT (Yüksek Hızlı Tren) TCDD Online Bilet Başarısız İşlem Kredi Kartı Çekimi

YHT (Yüksek Hızlı Tren) TCDD Online Bilet Başarısız İşlem Kredi Kartı Çekimi
30 Temmuz 2024 23:36

TCDD hızlı tren bileti alırken internet sitesi ödeme ekranında "başarısız ödeme" uyarısı verdi. Bunun üzerine sistemsel bir hata olduğu düşüncesi ile 3 defa daha ödeme yapmaya çalışmama rağmen yine ödeme başarısız hatası verdi. Ancak mobil bankacılıktan kredi kartı işlemlerini kontrol ettiğimde 4 defa ödemenin çekildiğini fark ettim. Ancak bilet alındığına dair mail veya SMS gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda sistemsel hata olduğunu paranın 3 iş günü içerisinde iade edilebileceğini söyledi. Sonucunda TCDD haksız yere parama el koydu, en az 3 gün bekleyecek olmamama neden oldu. Online bilet işlemi becerilemiyorsa, vatandaşı mağdur etmesinler.

İbrahim
01 Ağustos 2024 21:07

Hiçbir şekilde geri dönüş olmadı 3 gündür. Bu kadar acemi ve kötü müşteri hizmetleri olamaz. Bugün TCDD müşteri hizmetlerini aradım, iki defa yüzüme telefonu kapattı çağrı merkezi çalışanları herhangi bir kötü bir söz ya da davranışım olmamasına rağmen. Kapatmadan önce, web sitesinde hatalı işlem alınmasının suçunu bana ve bankaya attı ardından telefonu kapattı. TCDD'ye herhangi bir şekilde derdimizi de anlatamıyoruz. 3 iş gün sonra iade olur diye paramıza el koyuyorlar. Müşterisini bu kadar umursamayan, hesaba almayan bir işletmedir TCDD.

YHT Sistemi Parasını Çekti Ama Bileti Vermedi

12 Temmuz 2024 09:14