25 Ekim 2024 16:52

Yemeksepeti'ne yeni numaram ile yeni üyelik yaptım ve ilk siparişe kupon tanımlandı. Kuponu kullanmaya kalktığımda hata veriyor. Kupon geçerli değil ve yalnızca yeni kullanıcılar için geçerlidir diyor bende yeni kullanıcıyım zaten uzun zamandır uygulamayı kullanmıyorum ve bu numara ile ilk kez giriş sağladım. Madem sorun var neden kupon tanımlıyorsunuz vaktimi alıyorsunuz? Yarında kuponun son günü. Müşteri hizmetleri gibi bir yerlere de bağlanmaya çalıştım ama maalesef öyle bir seçenek bulamadım. Böyle büyük bir firmanın sergilediği hata çok komik gerçekten.

25 Ekim 2024 16:32

Yemeksepeti uygulamasına uzun bir zamandan sonra yeni numaram ile tekrar kayıt sağladım ve bana kupon tanımladı. Kuponu kullanmaya kalktığımda kupon geçerli değil yeni kullanıcılar için geçerlidir diyor. Ben eski kullanıcıysam neden bu kuponu tanımladınız ve vaktimi aldınız? Uzun süredir kullanmayıp yeni numara ile yeni kayıt açmakta yeni kullanıcı olduğum anlamına gelmez mi zaten? Sistem bunu kabul edip kupon tanımlayıp nasıl sipariş vereceğim zaman geçerli değil diyebilir? Kuponun son günü de yarın ayrıca. Yemeksepeti gibi köklü ve büyük bir sistemin nasıl böyle saçma sapan hataları olabilir anlamış değilim. Sanırım zamanında bu uygulamayı kullanmayı bırakarak doğru karar almışım!

yemeksepeti-sikayeti-2.jpg
yemeksepeti-sikayeti-1.jpg
28 Ekim 2024 18:44 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Kampanyalar kapsamında kullanıcılarımıza sunduğumuz kupon kodları her kullanıcı tarafından bir kez kullanılacak şekilde tasarlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı Çözümleri

Yeni Kullanıcı Kuponları Hatalı: Hesabımda Kampanya Kullanamıyorum

23 Ekim 2025 18:34
Sare sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 19:22
Miraç sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 19:01

Sebahattin
01 Mart 2025 17:20
Merve sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 18:04
Yemeksepeti Kupon Sorununu Çözmenizi İstiyorum