Ali sonuçtan hiç memnun değil

Yemeksepeti'nin Kendi Kuryemle Çalışmama Engel Olması

19 Ekim 2024 22:34

Yemeksepeti kendi kuryem ile çalışmama izin vermiyor. Kendilerine talebi iletiyorum fakat, satış oranım yüzde 30 düşmezse, kendi kuryelerine kötü puan vermezsem izin vermeyeceklerini söylüyorlar. İşletmemin artık kendi kuryesi var ve haliyle kendi kuryelerim ile çalışmak istiyorum. Ama kendileri benim işletmemden daha az komisyon almamak için talebimi saçma sapan haksız sebeplerle yokuşa sürüyorlar. Diğer tüm firmalar aynı gün talebimi karşıladılar. Ancak Yemeksepeti partnerini değil sadece kendisini düşündüğü için kabul etmiyor. Bir aydır sorunumu çözemedim ve zarar etmemek için restoranımı kapalı tutmak zorunda kaldım. Tam bir pişmanlık yaşadım. Yeni restoran açmak isteyenler Yemeksepeti'ni elli kere düşünsün. Ben yandım diğerleri yanmasın. Sorunumu çözmeyeceklerini iyi biliyorum o yüzden diğerlerini uyarmak için yazdım. Hakkımı helal etmiyorum.

23 Ekim 2024 13:14 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Geri bildiriminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu hakkında gerekli incelemeleri gerçekleştireceğiz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı Çözümleri

Ali
26 Ekim 2024 01:20

Bir hafta oldu tahmin ettiğim gibi hiçbir çözüm yok. Tek yaptıkları buraya bot mesajı ile cevap vermeleri oldu. Yemeksepeti ile çalışmak isteyenlerin haberi olsun.

Kendi Kuryemle Çalışamıyorum, Sorunuma Çözüm Bulunmuyor!

Furkan
18 Temmuz 18:00
Azat sonuçtan hiç memnun değil

Azat
01 Aralık 2024 20:36
Yemeksepeti İle İş Birliği Kabusu: Kurye Ve Komisyon Sorunları
Miray sonuçtan hiç memnun değil

Miray
23 Ekim 2024 14:48
Sait sonuçtan hiç memnun değil

Yemeksepeti'nin Kurye Sistemi Ve Hizmet Kalitesi Sorunu

Sait