Yemeksepeti Yanıltıcı İsim Ve Görsel İçeren Yemek Siparişi

10 Mart 2024 20:49565
1 Destek
Merve
9 Mart 2024 20:53

9 Mart 2024 aksam saat 19.04 te Yemeksepeti'nden Bebek Kumpir Waffle susam 4 Levent şubeden sade kumpir sipariş ettim. Ürün görseli ve ismi yanıltıcıdır. Sade kumpir olarak patates göndermişler. İçinde kaşar ve tereyağı yoktu. Yemek sepetine iade istedim verilmedi. Restorana ulaşamadıklarını belirttiler. Bu da yalandı çünkü ben ilk aramada ulaştım ve iade talep ettim. İade alamayız dedi restorant. Sade kumpir diye başlık atıp içeriği yazmamışlar sadece patatesi kast ediyorlarmış güya. Sorunum çözülmedi para iadem yapılmadı. 2 saate yakın uğraştım. 120 TL iademi acilen istiyorum. Bir adet patatesi 1 saat bekleyip de 120 TL ödemek istemiyorum. Yemeksepeti'nden ve bu restorandan şikayetçiyim.

11 Mart 2024 18:21 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhaba, Size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

Merve
11 Mart 2024 21:51

Yemeksepeti'nden tarafıma ulaşılması üzerine para iadesi aldım. Teşekkür ederim alakanıza. Ürün satışlarında İçerik adı, görseller ve iletişim bilgileri doğru olmalıdır. Aksi takdirde bu gibi sorunlar yaşanabilir. Saygılarımla.

Yemek Sepeti Siparişimde Ana Yemek Gelmedi Ve Ücret Çekildi

"Ücret iadem yapıldı keşke buraya yazmadan halledebilseydi"

Domino's Siparişinde Patates Eksik Ve Yardım Alınamıyor

5 ocakta Yemek Sepeti Domino's'tan aldığım sipariş eksik geldi. Dominosu aradığımda siparişimde patates olmadığını söylü...

Tümünü Gör
Yemeksepeti Sipariş Ve Kupon Sıkıntısı!

YemeksepetiSipariş Ve Kupon Sıkıntısı!

A. Burak
Yemeksepeti Yemekten Çıkan Cam