Yemeksepeti Sipariş Teslim Edildi Gözüküyor

Yemeksepeti Sipariş Teslim Edildi Gözüküyor
08 Haziran 2023 15:51

Dün Yemeksepeti'nde Popeyes diye bir yerden yemek siparişi verip kredi kartımla ödedim. Kurye olarak da firma Yemek Sepeti'nin kuryesini kullanmaktaydı. Siparişim Yemeksepeti kuryesine verilmesine rağmen kurye yemeği getirmedi ve sistemden sipariş teslim oldu diye işaretlediği için yemek bana teslim edilmiş gibi gösterdi. Yemek Sepeti'ni arayıp söylememe rağmen kimse konuyla ilgili dönüş yapmadı. Param da geri iade edilmedi.

09 Haziran 2023 15:19 (Şikayetten 23 saat sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı e-mail adresiniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

Merve
Merve

Bugün Nerodan 3 adet kahve sipariş ettim ve kurye iki tane getirip bunlar yolda patladı. Siz bunları alın ben sipariş yolda durumuna çekeceğim iadesini alırsınız deyip dökülmüş iki kahveyi bırakıp gitti. Sonra canlı desteğe bağlandım 3 farklı canlı destek ile görüştüm. Gelmeyen ürünün fotoğrafı benden istendi? Gelenlerin döküldüğü ve bardağın yıprandığı attığım görselde net olmasına rağmen yardımcı olamıyoruz deyip görüşme sonlandırıldı. Kurye de müşteri hizmetlerinin böyle davrandığını bildiğinden yalan söyleyip gidebildi. Param iade olmadı kahvem gelmedi mağduriyeti iletecek bir müşteri hizmetleri numarası vs yok. Çok fazla Yemek Sepeti kullanırdım ama bundan sonra asla kullanmayı düşünmüyorum. İademin hemen yapılmasını istiyorum

Ayse
Ayse

Saray. Muhallebicisinden 2 adet sütlaç siparişi verdik Yemek Sepeti getirecekti. Fakat gelmedi. Üstelik teslim edildi diye yalan söylüyorlar. Bu nasıl uygulamadır

Engin sonuçtan memnun

06 Haziran 2023 14:49
"Çözüm sağladılar. teşekkürler "
Yemeksepeti Teslim Edildi Gösterilip Gelmeyen Sipariş
Emre sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 18:32
Yemeksepeti Yemeğim Teslim Edildi Gözüküyor Fakat Elime Ulaşmadı