Ömer sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 16:52

D7nt-t5c4 kodlu restoranımızdan alınan sipariş;kullanıcı adreste olmadığı için iptal edildi.
Ürünlerin ya restoranımıza geri gelmesi lazım, ya da iskonto ödemesi yapılması lazımdı, ama ne ürünler geri geldi ne de iskonto talebimiz kabul edildi.
İskonto talebimiz karşılanmazsa; haksız kazançtan dolayı Yemeksepeti'ne dava açacağız.

18 Temmuz 2024 21:53

04.06.2024 tarihli d7nt-t5c4 kodlu sipariş kuryesi, müşteriyi adreste bulamadığını iddaa edip, siparişi iptal etti. Paket restorana geri gelmesi gerekirken, kurye 1.710 TL tutarında ki ürünleri geri getirmemekle birlikte, Yemeksepeti ücret iadesi yapamayacağını, söyledi. Buradan yazdığımız şikayet neticesinde haklı görüldük ve iade ödemesinin ilk faturalandırma döneminde yapılacağı söylenmesinin üstünden 5 faturalandırma dönemi geçti ve hala ödeme yapılmadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğiz mecbur, çünkü her aradığımız da ve mail attığımızda "araştıracağız"diye ödeme yapmamak için öteleyip duruyorlar. İade yapacaklarına dair mail görselini de paylaşıyorum, bunlar bu kadar yalancı sahtekar

1721328713123.img20240718213240.jpg
12 Haziran 2024 17:41 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba, Size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı Çözümleri

12 Haziran 2024 18:00

Şikayetvar ekibine ve Yemeksepeti merkezine desteğinden ötürü teşekkür ederim. Umarım bir daha bu hatalar yapılmaz.

01 Temmuz 2024 13:26
yemeksepeti-restoran-iskonto-talebinin-karsilanmasihaksiz-kazanc-1.jpg

Ayın 13ünde hem telefonla arayarak hem mail atarak, bir sonra ki faturalandırma da ödemenin gönderileceği söylenmesinin üstünden 3 faturalandırma dönemi geçti, ama hala ödemeyi göndermediler. Mail atıyorum, ilgili birim bakıyor diye erteliyorlar. Mail görselini de atıyorum Bu iş artık mahkemeye kadar gidecek, her şey de zorluk çıkarıyor Yemeksepeti

24 Kasım 2023 15:30
Hacirefik sonuçtan hiç memnun değil

Yemeksepeti Sürekli İptal Edilen Siparişler Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

Hacirefik
07 Ağustos 2025 11:11
Berk sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 10:28
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2025 14:40
Bircan sonuçtan memnun değil