Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Yemeksepeti İle Çalışmanın Zorlukları Ve Kurye Sorunları

Yemeksepeti İle Çalışmanın Zorlukları Ve Kurye Sorunları
17 Aralık 2024 14:54

5. Motorcu içeri girerken müşteri önünde kaba cümleler kuruyor.
6. Kısaca, müşteriye saygı yok ve ürünler zamanında gitmiyor.
7. Müşteriler bizi arayıp azarlıyor, 'Nerede kaldı ürünler?' diye soruyorlar.

13 Şubat 21:41

İzmir Bostanlı restoran sahibiyim. Başladığımız günden bu yana Yemeksepeti ile zorunlu bir şekilde çalışmak istemediğimiz halde çalışmak zorunda kaldık. Yaşadığımız sorunlar şunlardır: 1. Sipariş geliyor, motorcu 50 dakika geç geliyor ya da hiç gelmiyor. Özellikle saat 20'den sonra hiç gelmiyor. 2. Gelen motorcular bazen arabayla geliyor. Motorla değil, ben motor için para ödüyorum. 3. Gelen motorcuların bazıları ya alkollü ya da başka maddeler kullanmış oluyor. Artık kendi çalışanlarımızla bu duruma alıştık. 4. Motorcuların bazıları kapalı alanda sigara içilmemesine rağmen içeri girip sigara içiyorlar. Uyardığımızda hoş olmayan cümleler kuruyorlar. 5. Motorcu içeri girerken müşteri önünde kaba cümleler kuruyor. 6. Kısaca, müşteriye saygı yok ve ürünler zamanında gitmiyor. 7. Müşteriler bizi arayıp azarlıyor, 'Nerede kaldı ürünler? ' diye soruyorlar. 8. Motorcu gelmediği için restoran kapanmasına rağmen motorcuyu bekliyoruz, eve gidemiyoruz. Bıktım sizden, sanarsınız bedavaya Yemeksepeti bana hizmet veriyor! Çıkmak istiyorum. Kurye hizmetinizden çıkarın, bıktık, yeter! Aylar oldu ne dönen var ne de arayan maf ettiniz bizi çıkarın artık sistemden

19 Aralık 2024 16:22 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Geri bildiriminizi incelenmesi adına ilgili birim ile paylaştık. Benzer görüş ve sorularınız için bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, ilginiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı Çözümleri

Sercan
13 Şubat 21:30

Herkese aynı cevaplar verilmiş hiçbir şekilde çıkarmıyorlar punlar düşüyor rezil oluyoruz. Hakkımı helal etmiyorum

05 Ocak 2024 13:39

19 Nisan 02:32
Yemek Sepeti Kuryeleriyle Yaşanan Sorunlar Restoran İşletmecilerini Zor Durumda Bırakıyor
Nil sonuçtan hiç memnun değil

Kurye Hizmeti Sorunu: Site İçinde Motor Kullanımı Ve İletişim Eksikliği

16 Kasım 2024 14:13
Kurye Hizmeti Sorunu: Site İçinde Motor Kullanımı Ve İletişim Eksikliği
Selim sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 13:31
Yemeksepeti Kuryeleri Çok Geri