Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Yemeksepeti 120TL Lik İndirim Kuponunu Kullanacağım Diye Açılmayan Uygulama

29 Kasım 2023 17:57

Merhaba,
120TL lik indirim kuponu tanımı yapıldığıyla ilgili e-posta aldım.
4 Aralık son kullanım tarihi olduğu bildirilmişti.

29 Kasım günü Kuponu kullanmaya karar verdim. Kupon sadece cep telefonlarında geçerli olduğu bildirildi.
Cep telefonundan programı açmaya çalıştım ancak bir hataları aşamadım.
10 defa denedikten sonra pes ettim.

Hata kodlarını dikkatinize gönderiyorum.
Umarım kısa sürede müşteri mağduriyetlerine bir çare üretirsiniz.
Lakin gönderdiğiniz indirim kuponu bu haliyle sadece bir spam mesaj olarak duruyor.

Teşekkürler.

01 Aralık 2023 16:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı e-mail adresiniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

04 Aralık 2023 07:14

Şöyle bir mesaj ile yanıt verildi. " Merhaba Serhat Bey, İsmim exys. Bildiriminize istinaden dönüş gerçekleştiriyorum. Sistem üzerinde teknik bir soruna ulaşamadım. Dilerseniz kampanya bilgilendirmesini aldığınız e posta adresiniz ile uygulamanızı güncelleyerek giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Girdiğiniz bilgilerinden emin olmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, ​​Kullanıcı Çözümleri Esentepe Mah. Dede Korkut Sok. No: 28/1, 34394 Şişli - İstanbul www.yemeksepeti.com" 10 defa deneme yaptığımı belirtmiştim. Sisteme giriş yapamamam nedeniyle kaydı görememeniz doğal değil mi? Bu soruna benim kişisel telefon ya da bilgisayarım kaynaklı sorun olarak bakamıyorsanız bir müşteriyi kaybettiniz demektir. Gönderdiğiniz kupon bir işime yaramıyor. Soruna çözüm sunmanız beklenen yanıt müşteriyi suçlarsanız hata edersiniz. Kolay gelsin.

04 Aralık 2023 07:18

Şöyle bir mesaj ile yanıt verildi. " Merhaba Serhat Bey, İsmim e. S. Bildiriminize istinaden dönüş gerçekleştiriyorum. Sistem üzerinde teknik bir soruna ulaşamadım. Dilerseniz kampanya bilgilendirmesini aldığınız e posta adresiniz ile uygulamanızı güncelleyerek giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Girdiğiniz bilgilerinden emin olmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, ​​Kullanıcı Çözümleri Esentepe Mah. Dede Korkut Sok. No: 28/1, 34394 Şişli - İstanbul www.yemeksepeti.com" 10 defa deneme yaptığımı belirtmiştim. Sisteme giriş yapamamam nedeniyle kaydı görememeniz doğal değil mi? Bu soruna benim kişisel telefon ya da bilgisayarım kaynaklı sorun olarak bakıyorsanız bir müşteriyi kaybettiniz demektir. Gönderdiğiniz kupon bir işime yaramıyor. Soruna çözüm sunmanız beklenen yanıt müşteriyi suçlarsanız hata edersiniz. Kolay gelsin.

03 Aralık 2023 15:29

20 Haziran 2025 22:14
Suat sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 21:10
Yemeksepeti Yalan Yanlış Kodlar

05 Ocak 2025 17:18
Elif sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 17:40

Yemeksepeti Kategorileri