Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Yemek Sepeti Ve Tavuk Dünyası: Mağduriyet Ve İade Sorunu

06 Aralık 2024 19:54

Tavuk dünyasından sipariş verdim. Bir süre sonra 850 ile başlayan yemek Sepetine ait numaradan arandım. Siparişin kurye tarafından döküldüğü için iptal edildiğini söylediler. Ücreti ise 7 gün içinde ödenecekmiş. Yemek sepetine ulaşamıyorum. Tavuk Dünyası ile görüştüm. Yemek Sepeti iade edebilir dendi. Parayı alıp edimini kendi kusurundan yerine getirmeyip ücret iadesi yapmamak akıl alır bir şey değil. Ayrıca ürün döküldüyse yeniden düzenleyip paketleyip göndermemek tamamen müşteriyi mağdur etmektir. Çözüm sunmadan insanları beslenme hakkından mahrum etmek. İnanılır gibi değil. Ya başka alabilecek param olmasaydı. Kabul edilebilir bir şey değil.

10 Aralık 2024 21:49 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı e-mail adresiniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı Çözümleri

Hatice
Hatice

KFC den 12.01.2025 tarihinde sipariş verdim 0850 numaradan arandım adresinizi bulamıyoruz diye kuryeye tarif ettim evet orasını biliyorum dedi ve sonrada siparişim iptal edildi ve ertesi gün paramı yatırdılar ve arkasına ücret kesmişler neden almadığım hizmetin parasını ödüyorum birisi bunu bana açıklayabilir mi

Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
15 Ocak 2024 21:27
Yemeksepeti 35 Dakika Bekleyip İptal Şoku!
Yemeksepeti 35 Dakika Bekleyip İptal Şoku!

Hüdanur
11 Kasım 2023 21:54
Halil sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 02:11

Yemeksepeti Kategorileri