Koray sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 00:27

Yaklaşık 1 yıl önce çeyiz için aldığım ama 3 aydır kullandığım yatakta pamuklanma oldu. Benzer özellikte olduğu, pamuklanma şikayeti ile alakalı yorum olmadığı ve yatağımın şu anki fiyatından daha ucuz kaldığı için Serta Sleep True Meadow Brook Visco Hybrid Yatak ile değişim ya da para iadesi talep ediyorum.

26 Aralık 2024 11:20 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimize dair geri bildirimleriniz, kendimizi geliştirme fırsatı olarak değerlendirilmektedir. İletmiş olduğunuz konu titizlikle incelenecek olup, en kısa sürede size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Yatsan Müşteri İlişkileri

28 Aralık 2024 17:35

Bugün teknik servis geldi yatağın incelemeye gideceği ve yerine ikame yatak verileceği söylendi. Fabrikada sayım olduğu için yatağın yaklaşık 10 gün içinde teslim alınacağı söylendi.

02 Ocak 2025 18:25

Yatak teslim alınmadan değişim yapılacağı söylendi ama aynı durumu tekrar yaşamak istemediğim için yatağımızın fiyatından daha ucuz olan ve pamuklanma şikayeti görmediğim farklı bir modelle değişim talep ettim. Kabul edilmedi mantığını anlayamadım. Yatağın güncel fiyatının neredeyse yarısı kadar olmasına rağmen ücret iadesi alacağım. Gayet makul olan isteğim karşılansaydı bir sonraki yatağım da Yatsan olacaktı ama bu durum beni markadan uzaklaştırdı.

04 Ocak 2025 17:44

Yatak iade için teslim alındı bugün, paramın iadesini bekliyorum. Farklı bir yatakla değişim yapılmamasının mantığını hala anlayamadım. Farklı yatakla değişim yapılsaydı hem para firmada kalacaktı hem de ben Yatsan müşterisi olmaya devam edecektim. Para iademin hızlı yapılmasını bekliyorum yataksız kaldım. Yeni yatak almam gerekiyor.

Şakir
Şakir

Son durum nedir bende 1 buçuk yıl önce almış olduğum yatakta aynı sıkıntı var uzun süredir vardı ancak yorumlar sonrası yazmak istedim

Koray

İade ya da aynı ürün ile değişim teklif ettiler. Ben başka bir ürünle değiştirmek istedim, kendi yatağımın güncel fiyatından daha aşağıda olmasına rağmen kabul etmediler. Aynı üründe aynı sıkıntı olacağı için iadeyi kabul ettim ama iade aldığım ücret aynın yatağın güncel fiyatının neredeyse yarısıydı.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Şubat 2024 13:24
Yatsan Yatak Üzerinde Pamuklanma Sorunu
Samed sonuçtan hiç memnun değil

Samed
08 Şubat 2024 13:20