Kalitesiz Yatak Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Ömer
27 Aralık 2024 13:34

Yatsan'dan sözde dünya devi bir otel markasının otellerinde kullandığı Serta markalı bir yatak aldım. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Aldığım yatak asla mağazadaki gibi kaliteli durmuyordu aynı rahatlıkta ve konforda değildi ama kendim abarttığımı düşünüp Herhangi bir araştırma yapıp iletişim kurmadım. Fakat yatak 1 seneyi geçmeden yaylarından kaynaklı olarak ses çıkarmaya başladı. Böyle olunca şüphelerim arttı açıkçası. Daha önce Yatsan a ulaşmaya çalıştım fakat sürüncemeye girdi. Geçenlerde tekrar aradım. Yaylarında pas olduğunu düşünüyorum. Bu konuyla alakalı defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen son seferinde dönüş alabildim. Onda da servisin hafta içi gelebileceği söylendi. Müsait olmadığımı hafta sonu vakit ayırabileceğimi söylediğimde sizi tekrardan arayacaklar denildi ve yine 3 gündür haber bekliyorum. Yatak şu anda 35000 TRY. Bu kadar büyük meblağlar ödeyip gerçekten bu kadar ilgisiz ve müşteri memnuniyeti kaygısı olmayan bir firmayla muhatap olmak zorunda kalmak çok can sıkıcı.

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
16 Mayıs 2024 15:46
Yatsan Marka Yatak Çökmesi
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Yatsan Yatak Ve Baza Arızasıyla Hayal Kırıklığı

17 Nisan 2025 23:35
Rifat sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Yatakta Yay Sesi Ve Değişim Sorunu

Rifat