Yataş- Küçük Gelen Pike Takımı

29 Mayıs 2024 14:29

Bu yaz kullanmak için, geçen sonbaharda Yataş'tan çift kişilik olduğu söylenen ve ürün açıklamasında 160x200'lük yatağa uygun olduğu söylenen pikeli yazlık nevresim takımı almıştım. Yaza hazırlık olsun diye geçen gün açtığım bu nevresim takımının çok küçük olduğunu görünce şaşırdım. Yıkayıp yatağın üzerinde denedim ve gerçekten çift kişi için hiç uygun ölçüler olmadığını gördüm. Lastikli çarşaf yatağı kapatmıyor, pike de iki kişi için çok çok küçük kalıyor. Yataş'tan aldığım bu ürün beni çok yanılttı, zaman geçtiği ve açıp yıkadığım için iade alınır mı bilmiyorum ancak en azından sitelerinden çift kişilik ibaresini kaldırmalarını, 160x200'lük yatağa uygundur açıklamasını kaldırmalarını umuyorum. İade alıp mağduriyetimi giderirlerse de memnun olurum.

30 Mayıs 2024 08:03 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

30 Mayıs 2024 11:53

Sabah saat tam sekizde, otobüsteyken arandım. O anda müsait olmadığımı söyleyip daha sonra aranmayı talep ettim ancak bunun mümkün olmadığı söylendi.

Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
14 Eylül 2023 11:11

Yataş Nevresim Takımı Kumaş Problemi

Serkan
04 Ağustos 2023 10:16
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
02 Mayıs 2024 19:40
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
09 Şubat 2024 15:51
Özge sonuçtan çok memnun

Özge
22 Şubat 2024 19:51
"Hediye çeki verildi, teşekkürler"

Yataş Kategorileri