Sebahattin sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Baza Profili Yamuldu

Yataş Baza Profili Yamuldu
12 Eylül 2023 19:05

Yataş mağazasından yatak ve baza ve başlık seti aldık. Daha ilk kullanımda eşyalarımızı içine koymak için bazayı kaldırdım kilidi kapattım insanlık hali unutmuşum kilidi hidrolikten çıkarmadan kapatmaya çalışınca ki kesinlikle çok bastırmadım (yıllarca baza açıp kapatıyorum) profil yamuldu daha ilk kullanımda bu yaşandı. Bu nasıl çelik profil bu nasıl baza ben anlamadım. 10 yıl İstikbal ® kullandım onlarca baza açtım kapadım kilidini unuttuğum da oldu hatta şimdi eski bazamı kilidi açıkken kapatmaya çalıştım bana mısın demedi. Ben böyle kötü bir baza profili görmedim.

Kullanıcı hatası denildi servis çalışanlarınca, ancak sayfada onlarca yorum var hepsi aynı yerden hepsi aynı baza iskeleti problemi. Çelik diye satmayın o zaman satarken deyin ki en küçük bir unutkanlıkta paranız çöp olur deyin bu alüminyum deyin çelik demeyin. Bu nasıl iştir ben anlamadım. Servis geleli 2 ay oldu hala sorunumuz çözülmedi ve mağdur olduk. Parçanın değişmesi için 1800 TL talep ettiler. Yarısını kapora olarak ödedik. Yazık. Hem madem böyle çürük profille satıyorsunuz neden satarken özellikle bazası çok sağlam kalitelidir diyorsunuz. Ücret iademizin sağlanmasını ve bazamızın acilen tamirini istiyorum.

13 Eylül 2023 23:11

Dün servis geldi. Bazayı onardılar. Ücret olarak 900 TL daha aldılar. Parayı ödemezseniz dosyayı kapatır onarımı iptal ederiz diyorlar bir de. Bizi 60 günden fazla mağdur eden sizsiniz. Yasal olarak 20 iş günü tamir süresini aşan da sizsiniz (İki ay geçti). Yasal hakkımız olan değişim hakkını vermeyi bırakın onarım ücretini bizden alıyorlar. Yasal onarım süresi 20 iş gününde gerçekleşmemiştir. 60 günü bulmuştur. Yataş bizi mağdur etmiştir. Ödediğimiz 1800 TL nin tarafımıza acilen iade edilmesini istiyoruz.

02 Şubat 2024 14:21

Şimdi yine yeni taktıkları profil de yamuldu. Emniyet kilidini hiçbir şekilde kapatmadan oldu. Yazıklar olsun. Bu kadar da çürük malzeme satılmaz. Müşteriyi perişan etmede bir numarasınız

İlhan
İlhan

Merhaba Bizde de aynısı oldu

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2023 17:44

Dilek