Damla sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Almanya'da Büyük Hayal Kırıklığı

02 Ekim 2024 14:18

Merhaba, Almanya'dan Türkiye'ye taşınmış bir Türk olarak, Yataş gibi bir Türk markasına güvenebileceğimi düşündüm ve Almanya'dan yatak, baza ve başlık siparişi verdim. Ancak, ödeme işlemi sırasında benden nakit talep edildi. Şanslıyım ki üzerimde nakit olmadığından, ödemeyi banka transferiyle gerçekleştirdim.

Fakat sonrasında, faturam kesinlikle kesilmedi. Defalarca Frankfurt Yataş Northwestzentrum mağazasını ziyaret ettim ve faturamı istediğimi belirttim; her seferinde "sistem çalışmıyor" diyerek faturamı vermekten kaçındılar. En kötü durum ise, Eylül başında teslim edileceği söylenen ürünlerin bugün Ekim olmasına rağmen hala teslim edilmemiş olması. Gittiğim her seferde, mağazadan dışarıya kovarcasına gönderiliyorum ve "teslim tarihi veremeyiz" yanıtını alıyorum.

Böyle bir durum nasıl olabilir? Yataş Türkiye ile iletişime geçmeye çalıştım, Yataş Avrupa ile de irtibat kurdum, ancak hiçbir şekilde geri dönüş alamadım. Bu kadar güvenilir bir markanın yurt dışında bu tarz bir olayın içinde bulunması inanılır gibi değil. Almanya'da bu konuyla ilgili çok sayıda dava açılmaya başlandı ve ben de diğer dava açanlarla iletişim halindeyim. Yakın zamanda bir avukat tutup yasal yollardan hakkımı aramayı düşünüyorum.

Bu şikayeti buraya yazmamın nedeni, eğer Yataş Türkiye'nin bu durumdan haberi yoksa acilen müdahale etmesi gerektiğini düşündüğüm içindir.

16 Ekim 2024 20:24

Ek
03 Ekim 2024 08:28 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

08 Ekim 2024 09:38

Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim, daha sonra beni Yataş WhatsApp hattına yönlendirdi. Yataş WhatsApp hattına konuyu en başından yazdım, fakat tekrar müşteri hizmetlerine yönlendirdiler. Açıkçası, hiçbir sonuç alamadım. Acilen bu sorunun çözülmesini istiyorum. Bunca yildir severek aldığımız bir markanın bu kadar büyük çaplı bir sorunda sessiz kalması ve müşterileri mağdur etmesi inanılır gibi değil.

Yataş Frankfurt'ta Teslimat Sorunu Ve İletişimsizlik

Kürşat
08 Ocak 2025 23:53
Emre sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 22:16
Yatas sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Bedding Almanya Frankfurt Şubesi Bir Daha Mı...

Yatas
11 Temmuz 2024 16:20
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
04 Nisan 2024 13:25