Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
16 Eylül 2024 08:18

Yataş sıvı geçirmez alez aldım Trendyol'dan satıcısı Yataş. 1 kere yıkamada 3-4 yerinden yırtıldı üstelik yıkama talimatlarına göre yıkadım. Sorunumun çözülmesini istiyorum iade veya ürünün yenisini talep ediyorum. Biz bu ürüne para veriyoruz neden paramızı 1 kerede çöpe atalım.

10 Aralık 2024 15:39

Yataş fresh sense Pro yatak aldım indirimli bir fiyattan. Yatak sadece naylon pakete sarılmıştı. Yatak birkaç yerinden delinmiş pamukları dışarıda bir şekilde geldi ürünü teslim almadım. Şimdi ürünü iade alıyorlar ve ben ürün değişimi istiyorum 5850 TLye aldığım ürün şu an 7400 neden tekrar sipariş edeyim aynı fiyattan ürünü tekrar istiyorum eğer iade olarak alıyorsanız bana aynı fiyata gelecek şekilde kupon tanımlanmasını istiyorum. Koskoca yatak korunaksız bir şekilde nasıl gönderilir yazık günah

17 Eylül 2024 08:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Yasemin
17 Ekim 2024 17:11

Şikayetim çözümlendi ürün iade alındı. Üstelik aradan iki hafta geçince müşteri hizmeti arayıp kupon tanımladıklarını söylediler. Teşekkürler...

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
04 Eylül 2024 13:04

Şerife
15 Kasım 2024 13:31
Yanıltıcı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Nimet sonuçtan hiç memnun değil

Nimet
19 Ağustos 2024 17:55

Meltem
29 Ağustos 2023 09:47
Esra sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 15:46
Yataş Kategorileri