Çöpe Giden 5 Adet Yataş Yastık

Hande
12 Kasım 2023 18:01

Daha önce de yazdım. Yataş'tan aldığım Suprelle Memory yastık, bebek yün yastığı, firmaya gidip gelmeyen, kaybolan 2 adet Dacron 95 bebek yastığım ve onlardan aldığım Visco Therapy Free yastık yüzünden hatamı anlayarak tekrar bu firmaya güvendim. Ancak 5 yastık da çöpe gitti. En son aldığım ürünün videosunu da bırakıyorum. 'Yün bebek yastığı' dediler, içinden çer çöp çıktı, onu da yazmıştım buraya. 'Dacron 95' dediler, 'yıkanabilir' dediler ancak yıkanamıyor. Firmaya gitti, 'inceleme altına alınacak' dediler ve kaybettiler. Geriye ne para iadesi yaptılar ne de başka bir ürün verdiler. Şimdi de bu videoyu bırakıyorum, eğer bu firmadan alışveriş yapmak istiyorsanız, siz bilirsiniz. Aşağıda, 'Suprelle Memory' diye övüp durdukları yastığın videosunu paylaşıyorum.

10 Aralık 2024 19:06
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Visco Yastık Ağrı Yaptı

Samet
01 Aralık 2023 09:31
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Yataş'tan Aldığım Yastıkta Koku Problemi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Kübra
27 Kasım 2024 15:01

Harun
28 Ağustos 2023 14:45
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Lekeli Ve Kullanıma Uygun Olmayan Yastıklar İçin İade Sorunu Ve Ücret İadesi Talebi

Nurcan
28 Ekim 20:21