Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 13:40

Merhabalar,

19 Nisan 3000 TL Nakit avans için 34.50 TL Nakit avans ücreti ve 27 Nisan 5000 TL Nakit avans için 57.50 TL Nakit avans ücreti kesilmiş görünüyor. Buna ek olarak dönem faizi toplam 308.95 TL olarak işlenmiş. Nakit avanslar için ayrı ayrı ne kadar faiz işlediğiyle ilgili Bilgi almaya çalıştığımda bilgi alamadığımdan dolayı müşteri hizmetleriyle 2 kere görüşme yaptım. İlk görüşmemde bilgi veremediklerini söylediler. İkinci görüşmemde telefon suratıma kapatıldı. Tarafımın onayına sunulan faiz oranı Yüzde 5.00 olarak belirtildi.

'www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/hesaplama-araclari/esnek-hesap-hesaplama' adresinizden 19 Nisan 3000 TL için Yüzde 5.00'dan hesaplandığında 136.5 TL ve 27 Nisan 5000 TL için Yüzde 5.00'dan hesaplandığında 140.83 TL çıkmaktadır. Bana işletilen 308.95 TL. Yani 31.62 TL fazla ödemiş görünüyorum. Konunun detaylandırılmasını, tarafıma fazla kesilen ücretin iadesinin yapılmasını ve telefon suratıma kapatıldığı için özür dilenmesini arz ederim.

Nadia

Şube çalışanıyla ciddi iletisim sorunu yaşadım. Kredi başvurusunda bulunun, bulunalım mi? Seklinde bir soru ile karşılaşmadığım halde adıma başvuru yapıldı. Şikayet üzerine şubeden arayıp benim kusurummuş gibi gösterip, kahkaha atıp cay kahve içmeye davet ettiler. Böyle ciddiyetsiz elman çalıştıran yere kesinlikle güvenmem.

Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 19:17

12 Şubat 2024 15:44