Yapı Kredi Bankası İzmir Dikili Şubesi Yurt Dışından Vekaletle İşlem Sorunu

13 Haziran 2024 22:14

Yurt dışından verilen vekalet ile işlem yapılması... Yurt dışında yaşıyorum hesap açma işlemleri için bulunduğum ülkedeki t. C. Konsolosluğundan adıma vekaletname verdim. Online sisteme geçtik vekalet verdiğiniz kişi Türkiye de herhangi bir noterden sureti alıp işlem yapabilir diyerek havasını da attı konsolosluk çalışanı.

Vekalet verdiğim kişi Türkiye'de noterden sureti aldı ve şubeye gitti... Banka konsolosluğu arayıp onay alacakmış ( notere güvenmiyor) tamam dedik olabilir... 2 gün sürdü onay almaları... Sonra da suretin alınmasının üzerinden 4 gün geçmiş ya zeyil olduysaymış noterden bir suret daha alacakmışız ( her bir suret 1000 kusur tl) noter diyor ki verdik ya kardeşim bir daha gerek yok ama yok YKB İzmir dikili şubesi kabul etmiyor. Hukuk bürosu böyle istiyormuş. Yapamadık işlemi... Hala bekliyor mail attılar cevap bekliyorlar.

Bunun yanında belirtmek isterim ki tam yan binada bulunan ******* bankası'nda bu işlem tam 3dk sürdü. Banka var banka var... Ayrıca aynı işlemi 1 sene önce eşim adına aynı bankaya aynı şubeye hiç sıkıntı olmadan yaptık. Şikayetim şu! Ya işi bilmeyen arkadaşlara denk geldik, ya da insanların eline adam gibi talimat vermiyor bu banka!

Bir sistem nasıl markaya ve ya şahsa göre değişiklik gösterir bir ülkede hiç mi standardı olmaz. Bankacılığın yapılacak işlemin bir standardı olur. 80 yaşında adamı 40c sıcakta bir notere yolla olmadı. Telefon et konsolos maili bul biz sizi ararız bugün git yarın gel.

2 emekli maaşımızı da bu bankadan alıyoruz işini bir standarda bağlı doğru dürüst bankaya taşıyoruz.

22 Temmuz 2025 14:19

Yurt Dışında Şifre Sorunu İçin Şubeye Gitmek Zorunda Bırakıldım

13 Haziran 2025 16:30
yurt-disinda-sifre-sorunu-icin-subeye-gitmek-zorunda-birakildim-5.jpg
yurt-disinda-sifre-sorunu-icin-subeye-gitmek-zorunda-birakildim-3.jpg
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 12:52
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 13:47

Yapı Kredi Bankası Kategorileri