Melek sonuçtan çok memnun

ATM'de Yutulan Para Ve Yanlış Yönlendirme Mağduriyeti

07 Aralık 2024 10:46

03.12.2024 akşamı 103355 numaralı ATM'ye para yatırmaya çalıştım fakat ATM paramı yuttu. ATM, Taksim Meydanı'nda. Tutar 19.500 TL idi. Birden hata verdi ve kartı geri iletti. Zaten ödemelerim olduğu için mecburen döviz bozdurmuştum ve işim çok acildi. Hesabıma hemen para yatırıp diğer hesaplarıma aktarmam lazımdı. Maalesef başıma böyle bir talihsizlik geldi. Hemen Yapı Kredi müşteri hizmetlerini aradım ve kayıt oluşturdum. İlk aradığımda 2 gün içinde sonuçlanacağı söylendi. İşlemin acil olduğunu söyledim. Acil notu eklendi. Üç gün geçti, hâlâ para ile ilgili gelişme olmadığı iletildi, bu sefer de müşteri hizmetleri 3 iş günü içinde sonuçlanır dedi. Yani dün akşam bu işlemin bitmesi lazımdı. Bugün 4. gün ve tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Hesabıma gelen bir şey olmadı çünkü. Bu sefer de 5 gün içinde hesabınıza yatar dendi. Müşteri hizmetleri sürekli yanlış yönlendiriyor, 2 iken 3, 3 iken 5 oldu ve acil çağrısına rağmen işlemim sonuçlanmadı. Müşteri hizmetleri kendi içinde tutarlı konuşmuyor. Hem param değer kaybetti hem de borçlarımı ödeyemediğim için faiz işlendi. Mağdur oldum. Yapı Kredi'nin bunu bir an önce sonuçlandırmasını rica ediyorum. Taksim ATM gibi işlek bir ATM'nin ise bakımları düzenli yapılmalı ve biz vatandaşlar bu yüzden mağdur olmamalıyız.

Şahin
Şahin