Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Mieko Xiaomi- Hayat Finans Kredili Telefon Satış Mağduriyeti

03 Haziran 2024 11:12

12.05.2024 tarihinde Mieko Xiaomi İstanbul Pendik mağazasından telefon aldım Hayat Finans ile sattılar 3 taksit diye cihazda şarj problemi çıktı teknik servise verdim kusurlu olarak cihaz kabul edildi. Bana ya yerine cihaz ya para iadesi ya da cihazdan yoksa bir üst model vereceğiz dediler. Bende iptal edin satışı dedim daha kredi ödemesi başlamadı nasıl olsa başka telefon almayı düşündüm. Hayat Finans kredi iptal işlemi başlattılar ama hala daha iptal etmediler defalarca aradım biz evrak verdik banka yapmadı dediler bankayı arıyorum bizde başvuru yok bakıp araştıralım diyorlar. Sonuç olarak almadığım telefonun kredi ödemesi geldi bana ödeme iptal olacak diyorlar pek inandırıcı gelmedi çünkü hala iptal işlemi yapılmamış. Mağaza artık telefonlarımı açmıyor. Tamamen tüketiciyi mağdur etme ayıplı kredili mal satma yaptıkları işlemleri takip etmeme sorumluluk almama suçu banka vesaireye atma üzerine banka ile ortaklaşa kurulmuş bir sistem ağları var. Almadığım telefonun bana kredi ödemesini yaptıracaklar yapmaz isem haciz başlatacaklar. Ödeme yapsam paramı iade alamayacağım. Merkezlerini arıyorum müşteri hizmetleri size dönüş yapacağız diyor ama onlarda sorumsuz.

05 Haziran 2024 11:40

Herhangi bir gelişme olmadı mevcut durum devam ediyor.

Nigar
Nigar

Gelişme oldu mu

Rabiha
25 Eylül 2024 16:55
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Servis Şikayeti (mieko)

Yasin
09 Ocak 2024 17:13
Akın sonuçtan hiç memnun değil

Akın
19 Ekim 2023 14:35