Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Servis Şikayeti (mieko)

Yasin
09 Ocak 2024 17:13

02.07.2021 tarihinde İstanbul Bakırköy'de bulunan Capacity AVM içerisindeki Xiaomi mağazasından Redmi Note 10 Pro aldım. Kullanıyordum ve herhangi bir sorun yoktu. Ancak 01.01.2024 tarihinde normal bir şekilde telefonu kullanırken bir anda kapandı. Şarj ettim ama telefon açılmadı. Bunun üzerine Xiaomi'nin servisini arayıp teknik servisin nerede olduğunu sordum. İstanbul Zeytinburnu Olivium AVM içerisinde olduğunu öğrendim. Bana yakın olan bu servisi ziyaret ettim ve telefonumu arızanın tespiti için bıraktım. İki saat sonra gelmemi istediler. İki saat sonra gittiğimde oradaki yetkiliye arızanın ne olduğunu sordum. Anakartın tamir edilmesi gerektiğini söyledi. 'Peki, siz ne kadar ücret talep edersiniz?' diye sordum. Garantisi olmadığı için kendi cebimden ödemeye hazırdım. Ancak yetkili, 'Biz anakart tamiri yapmıyoruz, isterseniz dışarıda telefonunuz 1000 ile 1500 TL arasında bir ücrete tamir edilebilir' dedi. Xiaomi markasına olan güvenim sarsıldı. Bir telefon alıyorsunuz, sonrasında servis 'Ben yapmıyorum' diyor. Satış yapılırken yapılan övgüler ve sonrasında servis desteğinin verilmemesini ayıp olarak buldum. Dışarıdaki bir telefoncuya telefonumu verdim. Sonrasında Xiaomi'nin çağrı merkezini arayıp şikayet ettim. 'İsterseniz sizi farklı bir servise yönlendirelim' dediler. 'Onların da sizin gibi davranmayacaklarını nereden bilebilirim?' diye sordum. 'Davranabilir' dediler. Bir tüketiciye ya da müşteriye söylenecek bir söz değil bu. Kısacası Xiaomi servisi, malının arkasında durmadı. Madem servis ağı kuruyorsunuz, neden işlem yapmıyorsunuz? Neden servis ağları var? Bir daha Xiaomi markasına güvenip alır mıyım? Kesinlikle güvenip alamam.

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
25 Şubat 2024 08:28

Lütfiye
21 Temmuz 2023 19:54
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
13 Ekim 2023 14:03
Xiaomi Teknik Servis Cihazdaki Arızayı Tespit Edemiyor
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
23 Mart 2025 20:43
Xiaomi Redmi Note 12 Pro: Servis Ve Garanti Sorunları
Hande sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus Kapanıp Açılma

Hande