Sibel sonuçtan memnun değil

04 Aralık 2024 11:32

12.11.2024 tarihinde elime ulaşmış olan Xenon Smart marka su pınarını yaramaz kedim devirerek içinden çıkan, parçalanmaya elverişli silikon malzemeden yapılmış olan su geçiş borusunun uç kısmını ısırarak parçalamış. Henüz 1 ay bile olmadan bu tür bir sıkıntı yaşamam nedeniyle marka ile iletişime geçip yedek parça temini için destek istedim. 1459 TL'ye almış olduğum makinenin bu ufak silikon boru parçası için 570 TL istediler. Kedi köpek tarafından kolayca parçalanabilen ve güven teşkil etmeyen (parçalarken yutabilir ve daha ciddi sağlık sorunlarına neden olabilirdi), bu ufak ama eksikliği durumunda makinenin çalışmasına engel olan bu önemli parça için bu kadar yüksek meblağ istemesi mağduriyetimi artırmıştır. Bu konuda destek bekliyorum.

06 Aralık 2024 19:02

Henüz arayan ve şikayetimle ilgilenen de olmadı ve makineyi kullanamadığım için hem ben hem de küçük dostum mağduruz.

11 Aralık 2024 11:03

Pazartesi günü (9.12) aranarak ürünü 270 TL karşılığı satın alabileceğim belirtildi. Bu kadar kısa zaman içinde başıma gelen bu aksilik nedeniyle yaşadığım mağduriyetin giderilmesini, müşteri memnuniyeti göz önüne alınarak, ücretsiz olarak yapacaklarını düşünürken, fiyatın yarısını teklif etmelerini çok ta destek olarak alamamakla birlikte yapacak başka bir şey olmadığı için kabul etmek zorunda kaldım. Parça bugün (11.12.2024) elime geçti. Umarım başka sorun yaşamam.

16 Aralık 2024 09:11 (Şikayetten 11 gün sonra)
16 Aralık 2024 10:01

Güncelleme bilgisi için teşekkürler, ancak "Evcil hayvanların kullanımı sırasında karşılaşılabilecek durumlarla ilgili daha dikkatli olmamız gerektiğini bu geri bildiriminizle birlikte bir kez daha fark etmiş bulunuyoruz." ifadenizde belirttiğiniz bu açıklama için detaylı bilgi rica ediyorum. Üst kapağın kolayca çıkabilecek olması, iç malzemenin kedi köpek tarafından parçalanabilecek yumuşaklıkta olması siz üreticilerin dikkat etmesi gereken unsurlar. Kaldı ki üst kısım, su içilen parça, mesela takıldığında birbirine sağlam şekilde tık diye oturan bir mekanizma olsa bu bile sorunu çözer. Yeterli AR-GE çalışması yapılmadan üretilmiş bir ürün olduğu açık, ya da kedilerin ne cin hayvanlar olduğunu bilmiyorsunuz. "daha dikkatli" nasıl olunur meraktayım doğrusu:) sevgiler.

Mete

Sibel hanım merhaba bende bu su pınarından aldım yeni 2 kere temizlik sırasında suda köpürmeler fark etti ve bu minik minik köpürmeler sıradan bir köpük gibi durmuyordu. Sizde de böyle bir durum oluyor mu? Ya da fark ettiniz mi.

Sibel

Merhaba Mete Bey, bizde bu tür bir sorun olmadı. 5 litre'lik pet şişe suyu kullanıyoruz. Acaba kullandığınız sudan olabilir mi ya da firmayla iletişime geçtiniz mi?

Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Xenon Smart Kedi Tuvaletinde Mühendislik Hatası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti!

Gülşen
03 Eylül 19:25
Xenon Smart Kedi Tuvaletinde Mühendislik Hatası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti!
xenon-smart-kedi-tuvaletinde-muhendislik-hatasi-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-1.jpg
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Kedilerim İçin Aldığım Su Pınarı Kullanışsız Ve İade Süreci Sorunlu

20 Haziran 16:34