Arda sonuçtan hiç memnun değil

Wraith Esports İade Güçlüğü

Wraith Esports İade Güçlüğü
09 Temmuz 2024 14:44

1 Nisan 2024 de Wraith'ten bir mouse aldım. Mouse yaklaşık 20 gün sonra arızalandı, bazı sebeplerden ötürü teknik servise gönderemedim. Ürünü ilk kez 1 Haziran'da teknik servise yolladım ve ürünün arızalı olduğu belirtildi. Bunun üzerine değişim hakkımı kullandım fakat değişen üründe de aynı sorunlar devam etti.

Bunun üzerine değişen ürünü teslim aldıktan yaklaşık 10 gün sonra tekrar teknik servise yolladım ve ürünün ücret iadesini talep ettim. Kablosuz özelliği neredeyse tamamen çalışmayan mouse'un arızası 12 gündür tespit edilemedi. Bu sebeple bilgi almak için attığım maile teknik servis sürecinin sonuçlanması için üretici firma ile görüştüklerini belirttiler.

Edindiğim bu bilgi üzerine üretici firmanın internet sitesi aracılığıyla iletişime geçtim ve üretici firma bu durum hakkında bir bilgilerinin olmadığını belirtti. İlk teknik servis incelemesi 7 iş günü sürerken 2. İnceleme şu anda 12. İş gününde ve halen bir sonuç çıkmadı. Benim bu durumdan anladığım, Wraith ücret iadesini yapmamak ya da daha geç yapmak için süreci yokuşa sürüyor.

29 Ağustos 2024 11:56

Wraith esports arızalı ürünün iadesini kabul etmiyor. 1 Nisan'da aldığım bir mouse u 15 Ağustosta 3. Kez teknik servise yolladım sürekli bağlantı kopardığı için. Ürünün ekteki videoda gayet bariz görüleceği gibi bağlantı kurma sorunu var fakat Wraith teknik servisi iade yapmamak için sürekli olarak üründe sorun yok. Lütfen akıl mantık ve vicdan çerçevesinde değerlendirin sizce bu mouse sorunsuz mu?

10 Temmuz 2024 17:41

14 günün sonunda teknik servis incelemesi sona erdi ve kablosuz bağlantıda çalışmayan mouse için herhangi bir arızaya rastlanmadı diyerek rapor verildi ve ücret iadem sağlanmadı yaptığım alışverişten son derece mağdurum. Ürünün teknik servise yollanmadan önce arızalı halinin videosu ekte

22 Temmuz 2024 16:59 (Şikayetten 13 gün sonra)
29 Ağustos 2024 12:21

Belirtilenin aksine tarafıma ürünün ücret iadesi yapılmadı

Melisa
Melisa

Of bende Wraith'ten ürün almayı düşünüyordum ama çok magrdur var sanırım ve vazgeçtim

Gökhan
Gökhan

Mağdur çok insan var. Ben de böyle bir sorun yaşadım. Konu tüketici hakem heyetinde, sonuçlanınca güncelleme yapacağım.

Raşit sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri Hizmetleri Ve İletişim Eksikliği

09 Nisan 2025 12:15