Yunus sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 14:29

08.07.2024 tarihinde Adana Havalimanı Windy Car şubenizden 34 GYA 988 plakalı Citroen C-Elysee markalı aracınızı 1 hafta süreyle teslim aldım. 12.07.2024 tarihinde İzmir'in Çeşme ilçesinde, 3052. Sokak'ta Eva Otel önünde aracım park halindeyken, ön kaput üzerine yüksek bir araç çarpması sonucu hasar almıştır. Olayı, Adana'da ikamet ettiğim Bahçeşehir Mahallesi'ne geldiğimde öğrenmiş bulundum. Otelin güvenlik kamerası kör noktada olduğu için tespiti yapılamadı. 112'yi aradım ve trafik polisleri geldiğinde olay burada olmadığından dolayı tutanak tutamayacaklarını bildirdiler. Ben bu şekilde geri İzmir'e gidip gecenin bir yarısı çarpan aracı kamera olmadan nasıl bulabilirim? Sürekli firmanızdan kiralama yapmaktayım ve her yaptığımda mini hasar sigortası da ekletiyorum. Fakat bu sefer ücret fazla çıktığı için durumum olmadığından ekletemedim. Kaporta ücreti boyasız işlem olup 1500 TL tutarında yaptırılabilmektedir. Öyle bir durum olursa kendim de yaptırabilirim. Detaylı görselleri ekte olup konu hakkında desteğinizi beklemekteyim.

Yunus
Yunus
18 Temmuz 2024 20:46

Henüz geri dönüş alamadık. Windy Car pişmanlıktır son oldu bir daha kimseye tavsiyede etmeyiz

Windy Car Araç Kiralama Şikayet

25 Nisan 2024 16:05
Mahmood sonuçtan hiç memnun değil

Enterprise Haksız Hasar Faturası Ve Müşteri Mağduriyeti

Arızalı Araçla Tehlikeli Yolculuk
Arızalı Araçla Tehlikeli Yolculuk

Teslimden 10 Ay Sonra Haksız Hasar Ve Tehditkar Ödeme Talebiyle Karşılaştım

16 Ekim 2025 23:05
teslimden-10-ay-sonra-haksiz-hasar-ve-tehditkar-odeme-talebiyle-karsilastim-2.jpg
teslimden-10-ay-sonra-haksiz-hasar-ve-tehditkar-odeme-talebiyle-karsilastim-1.jpg