Windy Car Araç Kiralama Şikayet

25 Nisan 2024 16:05

22FC802C1F3 rez. Numarası ile Adana havalimanından 25.04.2022 tarihinde araç kiraladım ve ücretini ödedim. Gece 6.15 uçağıma gidiş yapmak için havaalanına gitme sırasında telefonum çaldı. İstanbul Windy Car yetkililerine telefonla ve WhatsApp'tan bilgi verdim. Adana şubesine o saatlerde çalışmadığı için telefonuma bakılmadı. Sabah konuşmamıza istinaden rezervasyon yandığı ileri tarihe rez. Yapılmayacağı söyledi. Kurumsal firmalardan defalarca araç kiraladım. Tek bir telefonla iade veya erteleme yaptım. Ben bu mağduriyetin giderilmesini istiyorum. Ücret iadesini değil ileri bir tarih istiyorum.
İlk kez araç kiralama için firmayı kullandım ama son kez olacak sanırım. Merkez Müşteri hizmetleri A*** bey ilgisi için teşekkürler ederim.
Ama Adana ve üst mercilerin bu soruna yaklaşımı sınıfta bırakan bir firma olarak açık şekilde gözükmektedir.

26 Nisan 2024 11:41 (Şikayetten 19 saat sonra)
Suat
Suat
26 Nisan 2024 11:47

Şikayet var sitesine teşekkür ederim. Windy Car tekrar arayarak yardımcı olmayacaklarını Adana'da ki şube inisiyatifinde olacağını her şubede farklılım gösterecegini. İleri tarih için rez. Yapılmayacağını ya da ücret iadesi yapılmayacağını 1000 TL şirketin cebine girdiğini söylediler. Windy Car pişmanlıkmış öğrenmiş olduk.

Onur
Onur

Sizden araç kiraladım iade edeli 3 hafta oldu ve kredi kartım çekilen tutar iade olmadı insanları uyutmayın

Bünyamin
17 Temmuz 2023 16:05
Mirat sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kiralama Uzatma Talebinde Yetersiz Destek Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

26 Ekim 2025 01:47
arac-kiralama-uzatma-talebinde-yetersiz-destek-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-1.pdf