Gül sonuçtan çok memnun

Watsons Hatalı Ürün Satıp Değişim Olacak Deyip Yalan Söylüyor

27 Mayıs 2024 16:45
Gül'ün Teşekkür Mesajı
“Hızlı dönüş sağlandı. Teşekkürler...”

23.04.2024 tarihinde Arcadium Alışveriş Merkezi'ndeki Watsons'tan almış olduğum Maybelline Hyperprecise All Day ürününün akmadığını, suya ve tere dayanıklı olduğunu, sürümünün çok kolay olduğunu belirtip sattılar. 2 gün sonra ürünü kullanmak için açtığımda uç kısmının hatalı olduğunu ve boya gelmediğini fark ettim. Mağazaya giderek değişim ya da iade talebinde bulundum. Ürüne baktılar ve 'haklısınız' diyerek talep açtılar. 2 hafta en erken dönüş sağlanacağını belirterek yeni bir fatura verip gönderdiler. Tarafıma bir aydır dönüş sağlanmadığı için mağazaya tekrar gittim ve bana aynı gün içinde tarafıma dönüş sağlandığını, red verdiklerini söylediler. Kişiden kişiye değişebilirmiş, uç kısmını kontrol eder misiniz dediğimde de 'evet, haklısınız ama bu şekilde yanıt verilmiş' diyorlar. Ürünün ivedi şekilde incelenip değiştirilmesini ya da para iademin yapılmasını istiyorum. Bu ürün defolu, uç kısmı sıkıntılı, boya gelmiyor.

27 Mayıs 2024 17:03 (Şikayetten 17 dakika sonra)
Gül
Gül
27 Mayıs 2024 17:14

Hızlı dönüş sağlandı. Teşekkürler...

Dilek sonuçtan çok memnun

Dilek
02 Aralık 2023 16:57
"İyi ki varsın şikayetvar.com ben onları aradığımda ulaşamadım ama sizin sayenizde onlar bana ulaştı. Değişim verdiler. Teşekkür ediyorum."
Melisa sonuçtan çok memnun

Melisa
21 Mayıs 2024 15:14
"Teşekkürler"
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Ayça
27 Aralık 2023 02:01