Waterbox Yüzünden Mutfağımı Su Bastı

23 Eylül 2024 12:29

Yaklaşık bir buçuk yıl önce evimize arıtma taktırmıştık. Her şey iyi gidiyordu taki ilk bakıma kadar. İlk bakım yapıldıktan sonra filtreyi tam oturtamadıkları için bur gün işten ve geldiğimde mutfağım bildiğiniz su içindeydi. Filtrenin ve deponun durduğu yerdeki tahtalar çok fazla su çekmişti, üstelik mutfağımı yeni yaptırmıştım ve beni ciddi maddi hasara yol açtırdı bu durum. Aradığımda bakıma gelince tutanak tutun ve biz zararınızı ödeyelim dediler ve tahmin edin ne oldu? Tabi ki ödemediler ve ben zararımla kaldım. Bir ay önce yepyeni Mis gibi bir yeni eve taşındım ve arıtmayı da taşıdılar. Dilim yandığı için deponun ve filtrenin altına bezler serdim. Cumartesi günü taşımışlardı ve bu seferde musluk vanasına apartı tan takamamışlar. Sabah uyandım bildiğiniz mutfak sel halindeydi. Zemindeki bütün tahtalarım şişmişti. Pazar günü olduğu için kimse gelmedi. Arıtma vanasını kapatsam bile su akmaya devam ediyordu çünkü musluk vanası ile ilgiliydi akıntı. Ama neymiş pazar günü gelemezlermiş o yüzden su akmaya devam edecekmiş.
Çözüm odaklılığı felaket, müşteri hizmetleri daha da felaket, sanırım zaten bir kişi çalışıyor aynı kişiyle konuşup durduk ve hiçbir çözüm üretmedi. Bu tarz bir hizmetin pazar günü bir ekibi olmalı böyle acil durumlar için. Parayı almaya çok iyi biliyorlar ama asla diğer çözmüyorlar. Hayatımdaki en pişman olduğum şeylerden biri bu marka. Kimseye önermiyorum. Telefonlarımızı zaten açılmıyor açılsa da çözüm üretilmiyor sadece bizi geçiştiriyorlar. Sizde bu durumu yaşamak istemiyorsanız önermiyorum. Yeni aldığım evimde beni hasar uğrattılar karşılığını asla almadım onların hatası yüzünden ve pazar günü ekip çalışmaması bahanesiyle oldukça zarardayım. Sabırla bir geri dönüş sağlandı diye bekledim asla geri bir dönüş sağlanmadı.
Herhalde bizimle dalga geçiyorlar ben bu sonuca vardım.

Ezgi
Ezgi
09 Ekim 2024 11:30

Bizden bir mobilyacıdan hasarın maliyetini öğrenmemizi ve bildirmemizi istediler. Biz de bir yetkiliye danışarak hasarın 20 bin bandında olduğunu öğrendik ve bildirdik. Bize sağlanan geri dönüşte 5 bin + ücretsiz filtre değişimi (normalde zaten 2700 TL) teklifini sundular... Diyeceklerim bu kadar her şey ortada zaten, başka söze de gerek yok

Gözde
23 Eylül 2023 15:55