Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen'de Kronik Vites Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Volkswagen'de Kronik Vites Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği
21 Aralık 2024 12:20

2021 yılında Golf 8 Life paket, 2021 model sıfır araç satın aldım İstanbul Doğuş Otomotiv'den. Arabanın 2. yılında vites kolu arızası vermeye başladı, ara ara. Ben de yetkili servisi aradığımda bana bu araçlarda kronik bir sıkıntı olduğunu, sürekli yanmıyorsa lamba, sorun olmayacağını ve güvenle sürebileceğimi söylediler. O süreçte araç garanti kapsamındaydı. 2024 yılına girdiğimizde sorun sık sık yanmaya başladı ve Aralık ayında Doğuş Otomotiv Kartal şubesine gittim. Aynı şekilde dile getirdim ve bana 'Şikayetiniz olduğu zaman kayıt açtırdınız mı?' dendi. Ben de hayır, açtırmadım çünkü bana yetkili servis sorun olmadığını söyledi. Ben nereden bilebilirim kayıt açtırmam gerektiğini? Bunu yetkili servisin söylemesi gerekmez miydi? dedim. O zaman bir kanıt sunamazsınız dediler. İyi niyet indirimi de yapamayız, isterseniz Almanya'ya dilekçe yollarsınız, o da aylar sürer, aracınız böyle kalır. Bence en kısa zamanda yaptırın dediler. Bana 35.250 TL gibi fahiş bir fiyat çıkardılar. Ben de mecburen yaptırdım. Benim aracım daha 38.500 km'de. Bu yenilikte olan bir aracın nasıl böyle bir sıkıntısı olabilir? Ve birçok 2021 çıkışlı aracın da bu sorunu yaşadığını gördüm. Koca Volkswagen bu kadar müşterisini nasıl mağdur edebilir? Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. En kısa zamanda dönüşünüzü bekliyorum.

Harun

Ben bu arızanın neden yaptığını öğrendim park ederken yanlış park ettiğin için olabilirmiş ya da kronikmiş

Volkswagen Golf 8 Vites Kolu HATASI/ARIZASI

Emine
21 Eylül 2024 10:15
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
18 Ekim 2024 10:58
Golf 8 Vites Kolu Arızası Ve Servis Mağduriyeti

Golf 8 Aracımda Bakımdan Sonra Tekrarlayan Sos Arızası Ve İlgisiz Servis Deneyimi

13 Mayıs 17:14