Volkswagen Golf 8 Vites Kolu HATASI/ARIZASI

21 Eylül 2024 10:15

2021 Mart ayında lansman ile çıkan 1.0 etsi Golf 8 aracı Ankara Doğuş Oto'dan satın aldım. 2 yıl boyunca Ankara Doğuş Oto da bakımlarını yaptırdım. 3. Bakımını ise Ankara dışına tayin olduğumdan ve özellikle de gittiğim yerde Doğuş Oto olmadığından yaptıramadım. 4/09/2024 tarihinde Ankara'ya doğru yola çıktığımızda araç bir anda "vites kolu" arızası verdi. Derhal yol yardımı aradık ve yola devem edebileceğimiz söylendi. Ankara'ya ulaştığımızda 2 adet yetkili servise yaptığımız başvuruda (arıza kaydı açılmadan) garanti kapsamında bu arızanın giderilmeyeceği, kayda girecekse de arıza tespiti için ücret alınacağı söylendi. İnternette yaptığım araştırmada özellikle 2021 de gelen bir çok araçta benzer sorunun olduğuna dair şikayetlere rastladım.
Aracımın henüz 36.000 km de dahi değilken böyle bir arıza kabul edilemez. Doğuş otoya duyduğumuz güven ile satın aldığımız, uzun süre kullanmadığımız aracımızda yaşadığımız mağduriyet garanti kapsamında giderilmelidir. Zira uzun yıllardır eşim de Passat araç kullanmaktadır ve yaşanan son arıza güvenimizi sarsmıştır.

Ayse

Aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum nasıl bir çözüme ulaştınız

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen'de Kronik Vites Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Deniz
21 Aralık 2024 12:20
Volkswagen'de Kronik Vites Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği
Berke sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Arızalara Çözüm Sunulmaması Ve Mağduriyet

Berke
04 Ağustos 00:16
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
18 Ekim 2024 10:58