Tuna sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Tiguan'da Çözülemeyen Sorunlar!

15 Aralık 2024 09:47

31 Mayıs 2004 tarihinde Doğuş Oto Maslak'tan Volkswagen Tiguan aldım. Aldığım günden beri bütün uyarı ikazları aktif olarak yanmakta ve aracın güvenlik uyarıları çalışmıyor. Servisle görüştüğümde 'güncelleme olmalı' diye aracımı 2 gün serviste tutup 'sorununuz çözüldü' diye teslim ediliyor. Fakat sorun çözülmediği gibi araç 2 kere çalışmadı ve tüm sinyaller yanmaya başladı. Yol yardımı aradığımda 'araçtan çıkın, anahtarla beraber araçtan uzaklaşın, 30 dakika sonra çalışacaktır' denildi. İstanbul trafiğinde söylenenin yapılması mümkün olmamakla beraber zor şartlarda yapıp ertesi gün servise gittiğimde 'Almanya'dan güncelleme gelecek' diye aracımı 2 gün serviste tuttular fakat sorun halen devam etmekte. 3 yıl garantili araba satılıyor fakat garanti neleri kapsıyor belli değil. Ben aracım çalışmadığı için iade talep etmek istediğimde iade veya değişim için bu sorunların yeterli olmadığını ve sürecin bu şekilde işlemediğini söylediler. Aracın değişimi veya iadesini talep ediyorum. Serviste bu sebeple yatan bir sürü Tiguan var ve çözüm yok.

Tuna
Tuna
15 Aralık 2024 20:49

Tarih 2004 değil 2024 olacak

Alı
Alı

Tiguan aracım 40.000 km de direksiyon kutusu arızası verdi 15 gündür ne parça var ne de muhatap

Yasin
Yasin

Servis güncelleme için para alıyor mu güncelleme yapıldıktan sonra yine aynı sorunlar devam ettimi benim aracımdaki sorun ani frenleme yolcu emniyet kemer sorunu sensör arızaları önde araç olmadığı halde çarpma uyarısı sola dönüşte alt takımdan olduğunu düşünüyorum ses yapması

Engin
Engin

Geçmiş olsun bende aynı sorunları yaşadım güncelleme yaptılar akü değiştirdiler 15 gündür sorunsuz kullanıyorum fakat olmayacakmı garantisi yok bence aldığıma çok pişman oldum araçtan soğudum resmen. 6 ay kuralını bekliyorum direk satacağım bir daha asla ww almam

Sıfır Tiguan’da Sürekli Asistan Arızası Ve Çözüm Sunulmaması

28 Ağustos 2025 15:26
Aydin sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Türkiye'de Bitmeyen Tiguan Sorunları Ve İlgisiz Servis

15 Ekim 2024 00:54
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Otomobil Servisinde Yaşanan İletişim Ve Garanti Sorunları

14 Ağustos 2024 12:38