Musa sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Sakarya'da Aracımın Hava Yastığı Arızası Ve Servis Şikayeti

23 Şubat 2024 15:34

Aracım durup dururken 'hata hava yastığı uyarısı' verdi. 22.02.2024 tarihinde aracımı Sakarya Otokur servisine bıraktım. 23.02.2024 tarihinde müşteri temsilcisi E*** Bey tarafından arandım. Aracımın airbag kitinin arızalandığını ve değiştirilmesi gerektiğini tarafıma iletti. Aracımın garantisinin bittiğini, parçanın 23 bin TL gibi bir fiyatı olduğunu ancak iyi niyet kapsamında aracımın periyodik bakımını yaptırmam şartıyla 13 bin TL gibi bir fiyata parçanın değiştirileceği tarafıma iletildi. Aracımın bakımının 4 ay önce yapıldığını, bu parçanın benim elimde olmayan sebeplerden dolayı arızalandığını ve ücretsiz değişim talep ettiğimi söylediğimde, maalesef bakım yapılmazsa 25 bin TL'ye yakın bir ücret ödemem gerektiği söylendi. Aracı bu şekilde kullanmaya devam edersem kaza anında airbaglerin açılmama ihtimali olduğunu söyledikleri için mecburen bakım ve airbag kitinin değiştirilmesini kabul ettim. Bunu kabul etmemin tek sebebi hayati tehlike arz eden bir arıza olmasıdır. Sakarya Otokur tarafından mağdur edildim. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Aracımı teslim aldıktan sonra yasal işlem başlatacağım.

23 Şubat 2024 19:36

Aracım durup dururken 'hata hava yastığı uyarısı' verdi. 22.02.2024 tarihinde aracımı Sakarya Otokur servisine bıraktım. 23.02.2024 tarihinde müşteri temsilcisi e*** Bey tarafından arandım. Aracımın airbag kitinin arızalandığını ve değiştirilmesi gerektiğini tarafıma iletti. Aracımın garantisinin bittiğini, parçanın 23 bin tl gibi bir fiyatı olduğunu ancak iyi niyet kapsamında aracımın periyodik bakımını yaptırmam şartıyla 13 bin tl gibi bir fiyata parçanın değiştirileceği tarafıma iletildi. Aracımın bakımının 4 ay önce yapıldığını, bu parçanın benim elimde olmayan sebeplerden dolayı arızalandığını ve ücretsiz değişim talep ettiğimi söylediğimde, maalesef bakım yapılmazsa 25 bin tl'ye yakın bir ücret ödemem gerektiği söylendi. Aracı bu şekilde kullanmaya devam edersem kaza anında airbaglerin açılmama ihtimali olduğunu söyledikleri için mecburen bakım ve airbag kitinin değiştirilmesini kabul ettim. Bunu kabul etmemin tek sebebi hayati tehlike arz eden bir arıza olmasıdır. Sakarya Otokur tarafından mağdur edildim. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Aracımı teslim aldıktan sonra yasal işlem başlatacağım.

Hasan

Volkswagen pişmanlıktır

Mesut
31 Temmuz 2024 20:54

Hasan
30 Mayıs 2024 02:33
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Beklenmedik Airbag Arızası Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Gökhan