Muhammed
18 Ekim 2024 16:41

Öztürk Auto Otomotiv Anonim Şirketi Volkswagen yetkili bayi.
27.03.2024 tarihinde Öztürk Auto Otomotiv Anonim Şirketi'nden aldığım Volkswagen Amarok marka aracım, bayiden teslim aldıktan sonra 59 km'de airbag ışığı yaktı. Servisi aradım, normaldir, biraz gittiğinizde sönecek dedi. Biraz daha gittim, bu kez elimde delil olsun diye WhatsApp üzerinden serviste satın almada çalışan arkadaşa yazdım ve resim attım. Arkadaş bana, Rize'ye gidince serviste çözerler, dedi. Dünya markası Volkswagen, bende düşündüm, Rize'ye gidin serviste hallederler. Geldim, günün ertesi günü servise gittim, emniyet kemeri tokası arızalı dediler. Değişecek parça siparişi verdiler. Değiştirdiler, sönmedi. Sonra koltuk altında parçalarda sorun var dediler. Değiştirdiler, sönmedi. Almanya'dan parça gelecek dediler. Geldi. Değiştirdiler, sönmedi. Bunlar olurken tabii ben 7-8 kere servise gittim, 7 aydır ara ara gitmeye devam ettim. Bana kusurlu ürün sattılar, avukata vermeye karar verdim. Avukata verdim. Arabulucu devreye girdi, Volkswagen'in avukatları dedi. Parça aldırdık tekrardan, takmaya gelmedi. 7-8 kere gittim, yapamadılar. Dokuzuncuya gitmiyor olmam normal neyse, tamam dedim, yeter ki sorun çözülsün, ona da gideyim yapılır belki. Tekrar gittim, parça taktılar, oldu. Tamam dediler. İki gün sonra yine airbag ışığı yandı, şimdi tekrar avukata vereceğim. Vermeden önce iki kere daha servise gittim, iki kere de yaptık dediler, gönderdiler. Bir gün sonra tekrar airbag ışığı yine yandı. Kısaca ben bir airbagden dolayı 15 kez servise gittim geldim. Arabam 3 gün, 2 gün, 1 gün şeklinde serviste kaldı ve halen daha beni oyalıyorlar ve arabayı yapamıyorlar. Elimde tüm servis kayıtları, hafta hafta çekilmiş aracın airbag ışığı yanarken resmi ve videosu mevcuttur.

Ahmet
Ahmet

Airbag ışığı yanması maalesef ki sizin hatanız, araca çalışırken emniyet kemeri takmaya aksiniz ve koltuğu ileri geri oynatmayacaksınız, ben bu sorunu 3 kez yaşadım servisin dediği aracı çalıştırmadan yaparsanız ikaz vermez dedi ve 4 yıl oldu dedikleri gibi yapıyorum hiç sorun yok, oysa hata verdiğinde koltukla ileri geri yapıyordum ya da kemeri takıyordum

Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Zaman Ve Maddi Mağduriyetim Giderilmesi

10 Temmuz 2024 14:36
Selim sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 14:38
Özen sonuçtan memnun değil